עבור לתוכן

עדכון המפרטים המומלצים - ינואר 2004

Featured Replies

פורסם

הם לא קיימים בכלל? ??? :o

פורסם
  • מחבר

אני לא מצאתי עליהם שום מידע בזמנו..

תבקש אולי מ-PCH את שם הדגם המדוייק ותראה אם אתה יכול למצוא עליהם מידע ברשת..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ישנן חנוית זולות יותר ממה שנתת כאן לדוגמא חנות שאני אישית רכשתי משם את אחד המיפרטים שלכם שם במחיר הרבה יותר זול משהן בהפרש של 900 ש"ח.

אם ברשותך יורשה לי לפרסם אותם פה אני אעשה זאת....

פורסם

המחירים של המפרטים לא לקוחים מחנות אחת, הם ממוצע של כמה חנויות גדולות בארץ.

פורסם

מה עם עדכון למפרטים !?!?!?!? כבר אמצע פבואר !!!

המון דברים השתנו למשל ב5000 שקל בלי מסך אפשר כבר לקנות מערכת מבוססת על AMD64 ביט !

פורסם
  • מחבר

החלטתי להזיז את העידכון לאמצע החודש, כלומר ה-15.. אתמול עידכנתי את כל המחירים, והיום אני יעבור על כולם ויעדכן אותם.

פורסם

חברי הפורום היקרים,

מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש.

למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! ;)

המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים.

כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D

זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג.

כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו בהתאם.

כעת מספר המפרטים במערכת עומד על כ-40 מחשבים.

הינכם מוזמנים לבדוק את המערכת המעודכנת ולחלוק איתנו הערות או רצונות לשינויים:

http://www.hwzone.co.il/specslist

עידכונים עיקריים שחלו החודש:

• היתה ירידה כללית במחירים של רוב המוצרים.
  • ניתן למצוא R9800P מתחת ל-2000 ש"ח כיום והם נכנסו לחלק ממפרטי ה-High End.
  • הגיעו מעבדי Athlon64 3000+ במחיר סביר, עם ביצועים עדיפים מהאינטל החזק ביותר לעיתים, לכן הם נכנסו לחלק מן המפרטים.
  • חלק ממוצרי Thermaltake חזרו למלאי (כמו הספקים), והגיעו גם גופי קירור חדשים כמו -הSilentBoost וה-V12.
  • חזרו לארץ גופי הקירור של Thermalright, נכנס אחד למפרט ה-OC.
  • המחירים של צורבי ה-DVD ממשיכים לרדת, וצורבים חדישים ממשיכים להגיע, כמו צורב X8 של NEC שיותר מהיר מן הפלקסטור, ועולה מתחת ל-900 ש"ח.
  • הוצאו כרטיסי ה-9800SE שפסקו מייצור. בקרוב יעלמו גם כרטיסי ה-9800NP, לבנתיים הם עדיין במפרטים.
  • נכנס כרטיס ה-Albatron 5900XTV בחלק מן המפרטים שהגיע במחיר מעולה ונותן פתרון מצויין לרוב הדרישות כיום.
  • מגיעים החודש עכברים אופטיים חדשים של Creative של 800DPI במחיר סביר ועיצוב יפה, הם נכנסו לחלק מן המפרטים.
  • כרטיס ה-R9600P הוחלף לזה של FIC שהגיע במחיר זול במיוחד לעומת המתחרים.

מצאתם תקלה? מחיר שגוי? משהו לא נראה לכם? זהו המקום להודיע על כך!

גם כל רעיון לייעול העולה על רוחכם יתקבל בברכה ואתם מוזמנים לשתף איתנו בדיון זה, כשאנו מבטיחים לשקול את הצעותיכם בהקדם האפשרי.

אתם מוזמנים להציע מחשבים נוספים לפי ריאות עיניכם.

Enjoy.. :D

רן מילשטיין

פורסם

למה הייתה ההודעה הזאת? :-\

פורסם

ראיתי שעבור מערכת קולנוע ביתית מומלץ הכרטיס של FIC - ה- A96 .

1. במה הוא עדיף על הכרטיס של גיגהבייט (GV-R96128D) - לפחות מבחינת בנדל חומרה/תוכנה נראה שהכרטיס הזה עדיף..

2. ראיתי שה-A96 מסוגל לתת 1.6 מגה-פיקסל בשניה והגיגהביייט רק 1.3.. חשבתי שהם מבוססים על אותו ציפסט של ATI?!

פורסם
  • מחבר

http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24

http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm#

הכרטיס של Gigabyte הוא עם 64bit אפיק זכרון בעוד ל-FIC יש 128bit ולכן הוא עדיף.

ת'אמת אני לא רואה מה ההבדל ב-Gigabyte בין 9600SE לאחד שהוא לא.. רק ה-9600SE אמור להיות 64bit..

אגב הסיבה שהוא הומלץ היא מכיוון שזהו הכרטיס החזק ביותר שמגיע עם קירור פסיבי ושקט.. פאקטור מאוד משמעותי בד"כ במערכת קולנוע בייתי.. למרות שתמיד ניתן לקחת כרטיס חזק יותר ולשים עליו קירור פסיבי (כמו שנעשה במערכת היקרה יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים