עבור לתוכן

מחשב ibm x61

Featured Replies

פורסם

מישהו מציע לי לקנות ממנו מחשב של ibm מדגם x61 במחיר של 1000 שקל ויש לי שתי שאלות בנושא

1.הוא אומר שיש במחשב מעבד כפול ליבה 1.6GHZ ומחיפוש מהיר באינטרנט אמור להיות לו מעבד 2.0GHZ

(לא יצא לי לראות את המחשב ככה שאני לא יכול לבדוק את זה)

מצב שכזה הגיוני או שאני יתחיל לחשוד?

2.זה שווה לקנות את המחשב במחיר הזה כי ראיתי שחדש עולה בסביבות ה6000 בארץ מה שגם קצת מעלה חשדות

פורסם

1. יכול להיות שהוא טעה, וסביר שהמחשב בא עם כמה גרסאות של מעבדים , כול להיות שהוא הסתכל על המהירות של המעבד בזמן מנוחה

2. מחשב חדש לא עולה 6000 וגם לא חצי מזה, מדובר במחשב ישן מלפני 5 שנים שכבר לא מיוצר והוחלף מספר פעמים.

אני מנחש שהמחשב כבר לא באחריות, מה מצבו מבחינת סוללה ושאר דברים?

1000 שקל אמ.. האמת אופציה מעניינת

פורסם
  • מחבר

ניחוש לא ממש נכון המחשב עוד באחריות לחודש וחצי הבאים ובקשר למחיר זה המחיר באתר הראשון שמצאתי אז כן יכול להיות שטעיתי

ולא אני לא טכנאי מחשבים ולא שווה ערך לזה אבל כן בעל ידע במחשבים (האמת יותר במחשבים שולחניים)

ובכל מקרה אני תמיד אוהב ללמוד דברים חדשים ובמקרה שהמחשב יתקלקל עוד חודש\חודשיים\שנה (המחשב כרגע עובד) אז אני יותר מישמח לשאול ולעתניין ולבסוף לתקן אותו לבד (עם קצת עזרה מאנשים פה כנראה xD)

בכל מקרה אתם (כמבינים קצת יותר ממני) במקרה שהיה לכם את הכסף הייתם קונים את המחשב הזה?

ודרך אגב זה מחשב עם מסך טאץ לפי מה שהבנתי

לדעתכם הוא יריץ W7 ואולי בעתיד 8?

פורסם

אם זה עם מסך טאצ' - סימן שזה הX61 tablet ולא הרגיל. זה גם מסביר את המעבד 1.6GHz.

אלה מחשבים חביבים ביותר ולא שמעתי על שום תקלות קטלניות בהם. לכן אם המחשב שמור, הוא יכול לתפקד עוד שנים רבות (למעט דברים שיש להם בלאי טבעי כמו כונן קשיח או סוללה).

ב1000 שקלים בהחלט מדובר על אופציה מעניינת, אך כמו ששוקו אמר - מצב הסוללה הוא קריטי. במחשב כזה קטן הניידות היא הפקטור החשוב, ואם הסוללה גמורה או קרובה לכך - זה חסרון משמעותי. סוללה חדשה זה כמה מאות שקלים.

תביא בחשבון שבגלל היותו טאבלט, המחשב כבד יחסית לגודלו - משהו כמו 1.7-1.9 קילו - זה המון למחשב "12.

חלק מהטאבלטים הגיעו עם רזולוציה 1024x768 שזה עשוי להיות נמוך מידי, וחלק עם רזולוציה מעולה של 1400x1050 (אך בגודל "12 זה עשוי להקשות על הקריאה). תברר את הנקודה הזו.

מה שטוב בטאבלטים הוא שהמסכים הם IPS.

הכי פשוט - תן את מספר הדגם המלא של המחשב. לפי זה ניתן למצוא את כל המפרט (אלא אם מדובר בCTO...).

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא מדגם X61 ואם אתה אומר שיש שני סוגי דגמים למחשב הזה אחד tablet ואחד רגיל אז זה הx61 tablet

בקשר לרזולוציה במחשב הזה ספציפיה זה יהיה בעיתי לקרוא או לא?

ובהתחשב בזה שהסוללה במצב טוב כמה המחשב הזה שווה במצב יד שניה?

פורסם

1000 שקלים זה מחיר סביר בהחלט.

עם זאת, המחשב יכול להיות שווה יותר מזה למי שמחפש טאבלט PC ופחות מזה למי שלא.

פורסם
  • מחבר

זה מחשב שיריץ W7?

פורסם
  • מחבר

זיכרון- 1 גיגה 667MHZ (אם זה מה שיפריע להרצת W7 אני יכול לשדרג ל2)

מעבד- Intel Core 2 Duo L7500 1.6GHZ

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה

ודרך אגב שיש לי מחשב עם I3 שגם מריץ טוב מאוד אז לא חייבים I7 ;)

ודרך אגב יש גירסא מיוחדת של W7 למחשבי מסך מגע או שזו הגירסא הרגילה?

פורסם
  • מחבר

גם לא בטוח ש8 ירוץ על המשחב הזה xD

אבל באופן כללי יש גירסא אחרת לW7 לטאבלטים? (לא משנה טובה או לא)

פורסם

החל מויסטה פונקציות מסך המגע מובנות בתוך הגרסה הרגילה. עד כמה זה "זה" או "לא זה" ניתן להתווכח, אבל אין גרסה מיוחדת כמו שהיה בXP. :)

פורסם
  • מחבר

זה טאבלט בטוח

ולא הבנתי מה שאמרתה על זה שהיצרן עשה מה שעשה לW7 אני ישמח אם תסביר את עצמך

בכל מקרה כנראה שנאי יקנה את המשחב הנייד הוא נשמע לי טוב (יחסית למחיר) ושווה את המחיר הזה ואני יריץ עליו את כל הבדיקות האפשריות כשאני יקבל אותו כי כמו שאמרתי הוחא עוד באחריות ככה שבמקרה של תקלה יש למי לפנות

תודה רבה לכולם D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים