פורסם 2004 בינואר 1221 שנים רציתי לדעת לפי מה הוא משנה את הצבעים אם הוא מתחבר ללוח אם אם כן אז זה ללד של ההרדיסק או ללד של המעבד ואם כן אז אם אפשר לחבר גם את הלד וגם את המאורר ? כי יהיה מוזר אם הנורות מקדימה לא ידלקו.. תודה.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים יש לך כמה 2 אפשרויות.. אתה יכול לחבר אותו שהוא יזלוק לפי הלד של ההארדסיק ושל ההפעלה של המחשב או שהואפשוט ידלוק כל הזמן בלי שום קשר לכלום תמיד...
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים אם אתה מחבר אותו ככה שהוא יראה את הפעלות של ההרדיסק הוא בא במקום הלד בפנל הקדמי.אסור לחבר את שניהם יחד כי זה מעמיס על הלוח ויכול לשרוף אותו.אפשר לבנות מעגל מגביר אבל עדיף שלא תתעסק עם זה.אתה יכול לחבר את הנורות של ה-cool ישירות לספק ככה שידלקו כל הזמן.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים לא את לא מחבר את הלדים ישירות לספק... החיבור של הלדים זה הרי כזה מלבן שחור שטוח שמתחברל3 פינים של הpower ked ושל ה- hdd led שעל הלוח... אז במקום לחבר אותך לשם אתה מחבר אותם ל- מעין 2 חיבורים כאלו של 3 ו-2 פינים שמגיעים לך עם הקול מוד.. זה טיפה מסובך להסביר אני אצלם ואראהלך מחר אם בא לך.. ומשם כמובן לספק ככה שהולי הסביר נכון..
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר אז בעצם עם המתאם המאורר מחובר למולקס משלו והלדים למולקס משלהם..?ואיך הקול מוד? נראה טוב?אני פשוט לא רוצה להחליף את הסמארט פאן במשהו חלשאז אני רוצה להרכיב במקומו את הקול מוד..השאלה איך הוא נראהואיך הביצועים שלו מול הסמארט הרגיל
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים המאורר הוא אותו מאורר ככה שהביצועים זהים לגמרי חוץ אולי מהעבודה שה-cool חוסם טיפה את זרימת האוירהוא מגיע עם מתאם אחד גדול שאליו מתחברים כל הלדים והחיבור חשמל 3 פינים שלו והוא מתחבר לספק ולכבל צהוב בודד שמתחבר ללוח אם.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים בדיוק אבל בדיוק אותם ביצועים.. אותו מאוורר רק שמוסיפים עליו את הקול מוד.. וככה זה נראה :http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/new6.jpgלא יודע מה איתך אני ממש אוהב את המראה של הלדים שלו..
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר סליחה על השאלה המפגרתאבל שההרדיסק במנוחה או חושב מה ההבדל מבחינת הלדיםומה קורה שהוא מחובר רק לספק, בלי בקרה ללוחזאת אומרת איזה צבעים דולקים (אדום\כחול\שתיהם)
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מן הסתם אם הוא מחובר ללוח וההרד דיסק במנוחה אז אחד הצבעים לא ידלק וישאר לך רק הצבע השני של הלדים.ואם הוא מחובר לספק, מן הסתם שהלדים (משני הצבעים) ידלקו קבוע.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר כן זה מה שחשבתי, אבל רציתי להיות בטוחתודה =]אני כנראה יקנה אותו אבל לא מצאתי בשוםםםם מקום חוץ מ PCH לצעריהסמארט-פאן השקוף עם הלדים הכחולים אמור להגיע לארץ בקרוב?
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים גם אם כן, הוא אמור להיות יקר בהשוואה לאירופה...אני מאמין שהוא יעלה בסביבות ה90-100 ש"ח.
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר ה COOL MODE עולה 85והSMART בין 60 ל 80 שקלככה ש 90-100 לאותו מאורר, שקוף עם לדיםזה לא יקר בטירוףתראה לי עוד מאורר לדים שיכול להגיע לדחיפת אוויר של 72.5CFMמה גם שהוא מגיע עם פאנל שליטה שמתחבר ל PCIשזה כבר יותר משתלם מהסמארט הרגיל (שפאנל כזה בנפרד מבקשים עליו נדמה לי 40 שקל)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.