פורסם 2004 בינואר 1221 שנים דבר ראשון לכלי דרמל קנה ראשים של דרמל ולא של וולף מין הסתם...יש דסקיות רגילות 36 במחיר של 40 או 45 ויותר חזקות 20 כאלה במחיר של 40 או 45 גם לא זוכר.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים מחבר אני מתכוון שיש לי דרמל של יונדאי אז אני יוכל לקנות דיסקיות של חברה אחרת בשבילו ???נ.ב.איפה אפשר לקנות את הדיסקיות של ה20 ב40 ?
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים אני מאמין שתוכל להלביש עליו דסקיות מקוריות של דרמל .הום סנטר. ומקסימום תשאל את המוכר שמה יש אחד שמבין.
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים קניתי היום דרמל של יונדאי.... הוא מצויין ובמחיר אחלה (190 שקל ). רשום לך לכמה סל"S הוא מגיע? הוא טוב? הוא חזק? תן לי חוות דעת, אולי גם אני קונה כזה..
פורסם 2004 בינואר 1421 שנים הנה סתכל כאן יש כאן כמה ביקורות עליו :http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=58758
פורסם 2004 בינואר 1521 שנים מחבר הדרמל של יונדאי אחלה.... מקבלים איתו משהו כמו 42 חלקים והוא משמש להרבה דבריםהסל"ד שלו הוא 8000 עד 30000 והמהירות המשתנה שלו היא מ-1 עד לMAX שזה נקרא 7.לדעתי המחיר שלו מצויין. ;D ;D
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים מחבר אוקיי .. הנה זה מתחיל: התחלתי את חיתוך המארז ואני רק בחצי ונשברו לי 7 הדיסיקיות שקיבלתי עם הדרמל =\ (ביש מזל) עכשיו הלכתי לקנות כמה דיסקיות והמליצו לי לקנות בהום סנטר - הלכתי לשם ולא היה הלכתי לטמבור לא היה הלכתי לחנויות של חומרי בניין ולא היה עד שמצאתי באיזה חנות אחת אבל מה !! רצו על כל דיסקית 13 שקל!!! לא הגיוני . --מישהו יוכל להגיד לי מאיפה קנה דיסקיות ובכמה??????? כי אני חייב יש לי כבר הכל למוד שלי ועוד לא סיימתי לחתוך! :o
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים אוקיי .. הנה זה מתחיל: התחלתי את חיתוך המארז ואני רק בחצי ונשברו לי 7 הדיסיקיות שקיבלתי עם הדרמל =\ (ביש מזל) עכשיו הלכתי לקנות כמה דיסקיות והמליצו לי לקנות בהום סנטר - הלכתי לשם ולא היה הלכתי לטמבור לא היה הלכתי לחנויות של חומרי בניין ולא היה עד שמצאתי באיזה חנות אחת אבל מה !! רצו על כל דיסקית 13 שקל!!! לא הגיוני . --מישהו יוכל להגיד לי מאיפה קנה דיסקיות ובכמה??????? כי אני חייב יש לי כבר הכל למוד שלי ועוד לא סיימתי לחתוך! :o לי יש את הזה של WOLF ואני קניתי בהום סנטר של דרמך מקוריות נראה לי 20 בחבילה בסביבות ה 50 שח לכולן וכל הדיסקיות סטאנדרטיות כך של דרמל יעבוד איתן רק צריך לחיתוך מתכת לקנות משהו יותר חזק.
פורסם 2004 בינואר 1921 שנים מחבר אף 'חד לא עשה פה מודינג ?? לא חתך בדרמל ?? לא נשברו לו דיסקיות?? ;D אם כן שילחץ בבקשה שלח תגובה וירשום לי בבקשה מאיפה קנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.