פורסם 2012 ביולי 3013 שנים שלום.אהי רוכש מערכת גיימינג הכוללת:מעבד:Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8 MB 3.4 Ghz Trayקירור למעבד: Scythe Katana 3לוח אם:GA-B75-D3V Gigabyteכרטיס מסך:Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retailזכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-2ספק:Antec Neo-Eco 520Wאני מחפש מארז שמצד אחד יתאים למערכת (יקרר אותה כמו שצריך ויפלוט את החום ) ומצד שני שיהיה שקט ואלגנטי (יחסית קטן ומעוצב) מכיוון שהולך לעמוד בחדר שיינה ככל הניראה.תקציב עד 350 ש"ח.אני מאוד אוהב את ANTEC (עיצוב ואיכות הבנייה) ולכן אשמח לקבל אותם כהצעה ראשונה.תודה!
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר חיפשתי פורום מארזים, ברח לי מהעיין כניראה.אני קונה בhttp://www.pccenter.co.il/ אבל כל חנות בהרצליה (כמו אייבורי) תתאים לי...תודה.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מבחינת מארזים שקטים- שווה לשקול את ה-Coolermaster Silencio 450 שהוא מאוד קרוב לתקציב שציינת והנסיון האישי שלי איתו מעולה.שמח לעזורשי, אייבורי מחשבים
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר 3770 מיותר לגיימינג.כן אני יודע, כבר היה לי דיון על הנושא הזה כאן.השימוש הוא לא רק משחקים וצריך יכולת עיבוד גבוהה.תודה בכל מקרה
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים העניין הוא שאתה אכן תקבל יותר ביצועים עם ה-I7, לא בטוח שזה שווה לך את הכסף.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר העניין הוא שאתה אכן תקבל יותר ביצועים עם ה-I7, לא בטוח שזה שווה לך את הכסף. זה בדיוק מה שהבנתי גם. ומבחינתי השקעה של 1500 ש"ח כאשר את כל שאר המוצרים אני קונה בח"ול היא לא גבוהה מדי, מה גם שאני מאמין שאני אכן אנצל את רוב כח העיבוד. אשמח להצעות למארז חברים.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר אשמח אם תענה על השאלהשמע גבר אתה רוצה לעזור לי אני מאוד אשמח כי אני צריך את זה ומסתמך על זה, אבל אם אתה סתם בא לשחק משחקים אז אני אסתדר תודה.אני הבנתי מהדיון ההוא כמו שכבר רשמתי לך שאומנם למשחקים אני לא אנצל אותו אבל אני יודע שלפעולות כמו קידוד סרטים, קומפילציה ואימולטורים ללינוקס.בלי קשר, אני מוכן להשקיע כמה מאות שקלים יותר בשביל להיות בראש שקט ליותר שנים.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר מבחינת מארזים שקטים- שווה לשקול את ה-Coolermaster Silencio 450 שהוא מאוד קרוב לתקציב שציינת והנסיון האישי שלי איתו מעולה.שמח לעזורשי, אייבורי מחשביםעשו כאן עליו ביקורות והראו שהוא ממש לא מקרר את המערכת כמו שצריך וכמו שבקשתי בכותרת.אז איך הוא בדיוק מתאים לי?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.