עבור לתוכן

צריך לעשות Underclocking למעבד שלי

Featured Replies

פורסם

נסה רגע לאלתר קירור כלשהו לNB (איזה מאוורר מוצמד כלשהו). תפעיל ותספר איך הביצועים עכשיו?

• תגובות 41
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואו סורי לא שמתי לב שהגיבו ונפתח עמוד חדש, וכמו שאמרתי מאוור לא עוזר בכלל...... פשוט בכלל כאילו המארז הזה חוסם רוח מבחוץ

פורסם

איך אתה יודע? ניסית להרכיב מאוורר על הגוף קירור? בדקת טמפרטורות וביצועים וראית שלא עוזר? או שסתם אתה הולך עם הראש בקיר במקום לבדוק :s07:

וכן, אתה צריך מארז עם סירקולציה טובה לאוויר.

עריכה: במידה שלא הבנת, אני מתכוון למאוורר של חומרת מחשבים, שתצמיד אותו לגוף הקירור, כמו שעושים לכרטיסי מסך ומעבדים. הבנת?

פורסם
  • מחבר

מזה מאוור של חומרת מחשבים? חשבתי אתה מדבר על מאוור רגיל לבית.....

ומארז כמו CM HAF XM יכול לפתור תבעיה? פשוט הקבוצה שאני משחק איתה יש לנו ספונס של CM ואתמול הם קבילו ציוד אבל אני לא הייתי שם

למרות שלי זו תהיה די בעיה להחליף מארז, אבל אני כנראה יבקש מתכנאי או פשוט יבדוק את זה טוב טוב ויחליף לבד

פורסם
  • מחבר

אומרים לי פה בפורום הזה שאני צריך להתקין מערכת קירור לVRM... יש כזה בארץ? כי ממה שהבנתי אין בארץ HEATSINK לקנייה אז לא יודע

www.overclock.net/t/1289817/tmpin2-overheating

פורסם
  • מחבר

הקפצה, בבקשה תקראו תתגובות פה:

http://www.overclock.net/t/1289817/tmpin2-overheating/20

כולם אומרים לי משו אחר, זה לא יאומן, פאקינג לא יכלו להזהיר אותי שהמעבד הזה והלוח הזה לא מתאימים ביחד?

אין לי כבר חשק אני כל כך מיואש מהחרא הזה

פורסם

פותח התרד כמו שציינתי כבר במהלך התרד..וזה בדיוק מה שאתה לא עושה..במקום למקד ולבדוק את הבעיות אתה מתפזר !

מארז..מעבד ולוח אם שלא מתאימים ! אין קשר בין הדברים.

הטמפ' של הרכיב הספציפי הזה מרקיעות שחקים..תנסה לבדוק ולוודא איזה רכיב זה בדיוק ! תנסה לקרר את המארז עם מאוורר ביתי תראה מה ההשפעה של זה ואם זה באמת קריאה או סתם קריאה לא נכונה, תבדוק עם "מגע" את הרכיבים במערכת ותוודא מה אכן הטמפ'..

אחרי זה תתחיל לרוץ ולמצוא פתרון!

פורסם
  • מחבר

בואנה תפסיק עם הסימני קריאה האלה זה פשוט מעצבן אותי

להגיד לך אלף פעם שמאוור לא עוזר? הטמפרוטות האלה זה של הNORTHBRIDGE

זה לא יכול להיות קריאה לא נכונה בפעם האלף, זה משפיע לי על הביצועים, זו הייתה קריאה שגויה זה לא היה משפיע לי בביצועים.

פורסם

אם כל הכבוד אנשים מנסים לעזור לך.

אם אין לך מספיק ידע,עדיף שתביא לבעל מקצוע שיטפל בזה מאשר תהרוס יותר(בפרט כשאתה לא רוצה לשמוע המלצות מאף אחד)

פורסם

עשינו מה שיכולנו עם המידע שנתת. היית קצת מגגל או משהו, היית חוסך לעצמך המון זמן על שטויות (מה הNB של הלוח, למשל).

מקווה שהניסיון הזה יקל על חייך בהמשך ;) , שמח שנפתרה הבעיה.

אגב, לא ממש נהוג לנעול כאן.

פורסם
  • מחבר

סבבה, אבל התייחסתי לא יפה, אז כנראה שאפשר לנעול p:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים