פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים נסה רגע לאלתר קירור כלשהו לNB (איזה מאוורר מוצמד כלשהו). תפעיל ותספר איך הביצועים עכשיו?
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר ואו סורי לא שמתי לב שהגיבו ונפתח עמוד חדש, וכמו שאמרתי מאוור לא עוזר בכלל...... פשוט בכלל כאילו המארז הזה חוסם רוח מבחוץ
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים איך אתה יודע? ניסית להרכיב מאוורר על הגוף קירור? בדקת טמפרטורות וביצועים וראית שלא עוזר? או שסתם אתה הולך עם הראש בקיר במקום לבדוק וכן, אתה צריך מארז עם סירקולציה טובה לאוויר. עריכה: במידה שלא הבנת, אני מתכוון למאוורר של חומרת מחשבים, שתצמיד אותו לגוף הקירור, כמו שעושים לכרטיסי מסך ומעבדים. הבנת?
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר מזה מאוור של חומרת מחשבים? חשבתי אתה מדבר על מאוור רגיל לבית.....ומארז כמו CM HAF XM יכול לפתור תבעיה? פשוט הקבוצה שאני משחק איתה יש לנו ספונס של CM ואתמול הם קבילו ציוד אבל אני לא הייתי שםלמרות שלי זו תהיה די בעיה להחליף מארז, אבל אני כנראה יבקש מתכנאי או פשוט יבדוק את זה טוב טוב ויחליף לבד
פורסם 2012 באוגוסט 313 שנים מחבר אומרים לי פה בפורום הזה שאני צריך להתקין מערכת קירור לVRM... יש כזה בארץ? כי ממה שהבנתי אין בארץ HEATSINK לקנייה אז לא יודעwww.overclock.net/t/1289817/tmpin2-overheating
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים מחבר הקפצה, בבקשה תקראו תתגובות פה:http://www.overclock.net/t/1289817/tmpin2-overheating/20כולם אומרים לי משו אחר, זה לא יאומן, פאקינג לא יכלו להזהיר אותי שהמעבד הזה והלוח הזה לא מתאימים ביחד?אין לי כבר חשק אני כל כך מיואש מהחרא הזה
פורסם 2012 באוגוסט 413 שנים פותח התרד כמו שציינתי כבר במהלך התרד..וזה בדיוק מה שאתה לא עושה..במקום למקד ולבדוק את הבעיות אתה מתפזר !מארז..מעבד ולוח אם שלא מתאימים ! אין קשר בין הדברים.הטמפ' של הרכיב הספציפי הזה מרקיעות שחקים..תנסה לבדוק ולוודא איזה רכיב זה בדיוק ! תנסה לקרר את המארז עם מאוורר ביתי תראה מה ההשפעה של זה ואם זה באמת קריאה או סתם קריאה לא נכונה, תבדוק עם "מגע" את הרכיבים במערכת ותוודא מה אכן הטמפ'..אחרי זה תתחיל לרוץ ולמצוא פתרון!
פורסם 2012 באוגוסט 513 שנים מחבר בואנה תפסיק עם הסימני קריאה האלה זה פשוט מעצבן אותילהגיד לך אלף פעם שמאוור לא עוזר? הטמפרוטות האלה זה של הNORTHBRIDGE זה לא יכול להיות קריאה לא נכונה בפעם האלף, זה משפיע לי על הביצועים, זו הייתה קריאה שגויה זה לא היה משפיע לי בביצועים.
פורסם 2012 באוגוסט 713 שנים אם כל הכבוד אנשים מנסים לעזור לך.אם אין לך מספיק ידע,עדיף שתביא לבעל מקצוע שיטפל בזה מאשר תהרוס יותר(בפרט כשאתה לא רוצה לשמוע המלצות מאף אחד)
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים מחבר אפשר לנעול, http://www.overclock.net/t/1289817/tmpin2-overheating/10011 עמודים עם אנשים שמוכנים לעזור לי עם סבלנות די גדולה לבור כמוני(:
פורסם 2012 באוגוסט 813 שנים עשינו מה שיכולנו עם המידע שנתת. היית קצת מגגל או משהו, היית חוסך לעצמך המון זמן על שטויות (מה הNB של הלוח, למשל). מקווה שהניסיון הזה יקל על חייך בהמשך , שמח שנפתרה הבעיה. אגב, לא ממש נהוג לנעול כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.