פורסם 2012 ביולי 2913 שנים אז קודם תבדוק מה הבעיה ואז תדע איך לטפל בה, להריד את המתח למעבד לא יעזור בהורדה של המעלות בלוח האם, לפני הכל תבדוק מה זאת הטמפ' הזו, אם זה חיישן מזייף או שזה הלוח אם !
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר איך אני יכול לדעת עם זה חיישן מזייף או אנערףוכמו שאמרתי, אחרי שהמעלות של ה TMPIN2 עולות למעל ל 90 הביצועים מתחילים להיות גרועים, אז איך זה יכול להיות זיוף?כי פעם המחשב שלי היה מריץ הכל בלי שום בעיות, במיוחד המשחק שאני משחק בו(COD4), היה לי 250FPS יציב כיום יש לי בקושי 100יש מצב החלפת מארז יכולה לפתור את הבעיה?אני כנראה מקבל מארז של CM
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים 1. אף אחד לא יכול לנחש..תבדוק עם תוכנות וגם על ידי נגיעה ברכיבים עצמם מה זה הטמפ' הזו !2. הפסד של יותר מחצי בFPS לא ממש יכול לנבוע מטמפ' מוגזמת של הלוח אם..זה נשמע די תמוהה שכן אין קשר בין הדברים בצורה ישירה..3. וקודם תתמקד בלגלות מה זאת הטמפ' הזאת..אחרי זה תחליט מה לעשות....
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים יש לי הרגשה שזה הגשר הצפוני..איך הוא מרגיש כשנוגעים בו במשחק?מה קורה אם שמים עליו מאוורר?
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר להגיד את זה עוד פעם? אני לא יודע מזה הTMPIN2 הזה.פאקינג בזבוז כסף למחשב יש כולה שנה וכמה חודשיםעריכה: אין לי מושג איך נראה הגשר צפוני הזה(NB נכון?)יש מצב זה הדבר הזה שיש עליו מדבקה כחולה בשם TURBO3D?
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים התנסחויות כאלה לא יביאו אותך לשום מקום, במיוחד לא לעזרה של החברים כאן !אתה לא יודע מה זה ?! אנחנו יכולים לנחש..אז ? עד שלא תבדוק את זה יותר לעומק לא תדע..אתה רוצה ומתעקש על הורדת מתח..אז תוריד את המתח למעבד..תפגע בביצועי המחשב שלא קשורים לבעיה שלך..וזהו..בהצלחה !
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים Tmpin2: שאל את גוגל, אחי, הוא בטח ידע.NB: הוא AMD 760G. זה בדיוק זה עם ה TURBO3D, כי כרטיס המסך המובנה שלך נמצא שם ביחד עם הNB.לקריאה נוספת המדריך של הלוח (בטח יש לך אותו מודפס): http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-ma78lmt-s2(h)_3.x_e.pdf
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים מחבר יא אלוהים, הבעיה הזאל אל הכי נפוצה, אני תקוע עם הבעיה הזאת כבר יותר מחצי שנה, אתה חושב שלא חיפשתי את כל פאקינג גוגל? תודה בכל מקרהאבל מה אני בדיוק צריך לקרוא שמה? אתה יכול, בבקשה, להיות יותר ספציפי?, עשיתי בחיפוש שמה רשמתי TURBO וזה לא מצא כלוםוהTURBO3D הזה רותח, הבנתי זה בטח ה HEATSING לא?
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים אני חושב שמדובר בגשר הדרומי. המעבד לא היה עובר את 90 לפני שהלוח היה מכבה אותו.פתח את המארז ותריץ משהו כבד יחסית, תגע בגוף קירור קטן ושטוח מימין למעבד, טיפה יותר למטה ותגיד אם הוא חם... במידה וכן מארז טוב יטפל בזהאם תוכל שים שם מאוורר שיזרוק אוויר, זה יהיה הפתרון הכי יעיל.
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים קראת מה שכתבתי עד הסוף?מתחת להיטסינק הזה עם המדבקה של הטורבו 3D, יושב הגשר הצפוני, שמובנה בו כרטיס מסך בסיסי.שים עליו מאוורר כמו ש{Rubi} הציע קודם, ותעדכן אותנו בביצועים החדשים.
פורסם 2012 באוגוסט 113 שנים מחבר מאוור רגיל? לא עוזר, בכללי אני מרגיש כאילו לא נכנס הרוח של מאוור רגיל לתוך המארז, וכן ניסיתי את זה וזה לא עוזר, וכן הוא מאוד חם, גם בלי קשר ללהריץ משהו כבד על המחשב ואתם מדברים על הכחול הזה נכון? או מה שממש מתחתיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.