עבור לתוכן

צריך לעשות Underclocking למעבד שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא בהכרח

• תגובות 41
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז קודם תבדוק מה הבעיה ואז תדע איך לטפל בה, להריד את המתח למעבד לא יעזור בהורדה של המעלות בלוח האם, לפני הכל תבדוק מה זאת הטמפ' הזו, אם זה חיישן מזייף או שזה הלוח אם !

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת עם זה חיישן מזייף או אנערף

וכמו שאמרתי, אחרי שהמעלות של ה TMPIN2 עולות למעל ל 90 הביצועים מתחילים להיות גרועים, אז איך זה יכול להיות זיוף?

כי פעם המחשב שלי היה מריץ הכל בלי שום בעיות, במיוחד המשחק שאני משחק בו(COD4), היה לי 250FPS יציב כיום יש לי בקושי 100

יש מצב החלפת מארז יכולה לפתור את הבעיה?

אני כנראה מקבל מארז של CM

פורסם
  • מחבר

ואגב מה שאני בעצם צריך לעשות זה Undervolting ?

פורסם

1. אף אחד לא יכול לנחש..תבדוק עם תוכנות וגם על ידי נגיעה ברכיבים עצמם מה זה הטמפ' הזו !

2. הפסד של יותר מחצי בFPS לא ממש יכול לנבוע מטמפ' מוגזמת של הלוח אם..זה נשמע די תמוהה שכן אין קשר בין הדברים בצורה ישירה..

3. וקודם תתמקד בלגלות מה זאת הטמפ' הזאת..אחרי זה תחליט מה לעשות....

פורסם

יש לי הרגשה שזה הגשר הצפוני..איך הוא מרגיש כשנוגעים בו במשחק?

מה קורה אם שמים עליו מאוורר?

פורסם
  • מחבר

להגיד את זה עוד פעם? אני לא יודע מזה הTMPIN2 הזה.

פאקינג בזבוז כסף למחשב יש כולה שנה וכמה חודשים

עריכה: אין לי מושג איך נראה הגשר צפוני הזה(NB נכון?)

יש מצב זה הדבר הזה שיש עליו מדבקה כחולה בשם TURBO3D?

פורסם

התנסחויות כאלה לא יביאו אותך לשום מקום, במיוחד לא לעזרה של החברים כאן !

אתה לא יודע מה זה ?! אנחנו יכולים לנחש..אז ? עד שלא תבדוק את זה יותר לעומק לא תדע..

אתה רוצה ומתעקש על הורדת מתח..אז תוריד את המתח למעבד..תפגע בביצועי המחשב שלא קשורים לבעיה שלך..וזהו..

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אבל אני בככל לא מבין במחשבים זה למה אני שואל

פורסם

Tmpin2: שאל את גוגל, אחי, הוא בטח ידע.

NB: הוא AMD 760G. זה בדיוק זה עם ה TURBO3D, כי כרטיס המסך המובנה שלך נמצא שם ביחד עם הNB.

לקריאה נוספת המדריך של הלוח (בטח יש לך אותו מודפס): http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-ma78lmt-s2(h)_3.x_e.pdf

פורסם
  • מחבר

יא אלוהים, הבעיה הזאל אל הכי נפוצה, אני תקוע עם הבעיה הזאת כבר יותר מחצי שנה, אתה חושב שלא חיפשתי את כל פאקינג גוגל? תודה בכל מקרה

אבל מה אני בדיוק צריך לקרוא שמה? אתה יכול, בבקשה, להיות יותר ספציפי?, עשיתי בחיפוש שמה רשמתי TURBO וזה לא מצא כלום

והTURBO3D הזה רותח, הבנתי זה בטח ה HEATSING לא?

פורסם

אני חושב שמדובר בגשר הדרומי. המעבד לא היה עובר את 90 לפני שהלוח היה מכבה אותו.

פתח את המארז ותריץ משהו כבד יחסית, תגע בגוף קירור קטן ושטוח מימין למעבד, טיפה יותר למטה ותגיד אם הוא חם... במידה וכן מארז טוב יטפל בזה

אם תוכל שים שם מאוורר שיזרוק אוויר, זה יהיה הפתרון הכי יעיל.

פורסם

קראת מה שכתבתי עד הסוף?

מתחת להיטסינק הזה עם המדבקה של הטורבו 3D, יושב הגשר הצפוני, שמובנה בו כרטיס מסך בסיסי.

שים עליו מאוורר כמו ש{Rubi} הציע קודם, ותעדכן אותנו בביצועים החדשים.

פורסם
  • מחבר

מאוור רגיל? לא עוזר, בכללי אני מרגיש כאילו לא נכנס הרוח של מאוור רגיל לתוך המארז, וכן ניסיתי את זה וזה לא עוזר, וכן הוא מאוד חם, גם בלי קשר ללהריץ משהו כבד על המחשב

ואתם מדברים על הכחול הזה נכון? או מה שממש מתחתיו?

Gigabyte-GA-MA78LMT-S2-Pic-5.jpg

פורסם
  • מחבר

מארז כמוCM HAF XM היה מטפל בבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים