עבור לתוכן

צריך לעשות Underclocking למעבד שלי

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני צריך לעשות underclock / downclock למעבד שלי

המעבד הוא AMD Phenom 2 X4 955 3.2GHz

ולוח אם GA-MA78LMT-S2

אני צריך איזה הסבר קצר איך עושים את זה, או עם יש איזה סרטון שמסביר, למרות שלא נראלי אבל בכל זאת

תודה ושבוע טוב, ממש צריך תעזרה שלכם.

• תגובות 41
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אפשר לשאול,מה זה יעזור לך?

פורסם

פשוט תוריד את המכפלה בביוס מתחת ל- 16 (נראה לי זה הדיפולט). אתה יכול גם לנטרל ליבות מיתוך ה- 4 אם בא לך.

פורסם
  • מחבר

אין אחי, יש מצב אתה מסביר לי איך מגיעים לכל דבר? אני מבין שעם אני מגיע לדבר אחד ומשם אני כבר יבין לבד כנראה אבל בכל זאת אני צריל שתסביר לי קצת מעבר לזה

ולזה ששאל, מזה משנה? יש לי בעית התחממות שכנראה זה הדבר היחיד שיםתור את זה

פורסם

הורדת תדר\מכפלה לא תוריד לך את המפרטורה. הורדת מתח - כן.

איך קבעת שיש לך בעיית התחממות?

פורסם

אולי להחליף משחה טרמית ומאוורר יסדרו אותך? לא חראם לקבל ביצועים נמוכים יותר?

פורסם

שמע הפתרון שלך הוא קצת לא שגרתי. מעבד נועד לעבוד הכי טוב בתדר סטוק. מה שכן שווה שתבדוק האם האופציות המתקדמות של AMD מאופשרות בלוח אם שלך כמו: Cool’n’Quiet ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה (נראה לי E1A או משו). במקרה שהם מאופשרות אז התדר של המעבד יורד ל- 800M בחוסר עבודה (כמו גם מתח) ורק במאמץ עולה ל- 3.2G..יש ירידה מיידית של לפחות 5 מעלות. חוץ מיזה בדוק מה שאמרו לך על משחה תרמית וקירור תקין.

בגדול כל עוד המחשב לא קורס ואין מסכים כחולים או ריסטרטים וכיבויים...אז אין לך שום בעיה גם אם המעבד על 80 מעלות במאמץ בקיץ הזה...אל תחפש סתם לראות טמפרטורות נמוכות אם המערכת עובדת יציב.

פורסם
  • מחבר

אני כבר תקוע עם הבעיה שיש לי 8 חודישם

יש לי בעית התחממות של TMPIN2 כשאני משחק וזה משפיע לי ב FPS בצורה מעצבנת ואני רוצה לשחק כבר נורמאלי

ניסיתי לקנות מאוור למעבד שזה לא עזר, למרות שזה מעבד די לא משו אבל בטוח שזה טוב יותר מהסטוק שהיה לי, וזה לא השפיע אפילו בקצת

אמרו לי שהמארז שלי ממש גרוע ולא מתאים(THERMALTAKE WINGRS 101)

עריכה: והמחשב שלי לא קרס אפילו פעם אחת, אני יודע שאין לי מה לדאוג, אבל כמו שאמרתי זה משפיע לי בביצועים במשחקים(COD4 בעיקר, ועוד משחיקים בעלי מנוע QUAKE ENGINE)

פורסם

אתה מוכן להראות לנו טמפרטורות במאמץ? (תשתמש ב-OCCT)

פורסם

כמה מאווררים יש לך במארז?

פורסם
  • מחבר

מאוור אחד שהוא נראלי די מסריח כי הוא לפעמים בקושי מסתובב, אני כנראה מקבל מארז של CM בקרוב

@GIL אני יעשה את זה אחר כך ויפרסם כאן

תודה על העזרה בנתיים נחמד שהפורום די פעיל

פורסם

נדמה לי שהבעיה מוכרת בלוחות של גיגהבייט.

אצלי למשל לא מחובר מאוורר בTMP2 והוא מראה קבוע 80 מעלות

אבל אצלך הטמפרטורות משתנות

פורסם

פותח התרד על מנת שאנשים יוכלו לעזור לך, תתחיל מבדיקות בסיסיות, החל מבדיקת טמפ' מנוחה\מאמץ..

להוריד תדר ולחשוב שזה יפתור את הבעיה אם בכלל קיימת "בעיה" זה לא פתרון..

פורסם
  • מחבר

קיימת בעיה

כשאני משחק לאחר 5 דקות ה TMPIN2 עולה ל110, כשיש לי ת5 דקות האלה שזה על 80/90 המשחק רץ לי חלק עם 250FPS יציב, לאחר שזה עוקף ת100 מעלות זה מתחיל לרדת(הFPS)

אז זה די ברור שיש בעיה.

פורסם

למיטב ידיעתי FPS זה בעיקר עניין של כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים