פורסם 2012 ביולי 2813 שנים אני חי עם הבעיה הזאת כבר די הרבה זמן ועד עכשיו לא הצלחתי לאתר מה גורם לזה.בחלק מהמשחקים ואלה לא חייבים להיות משחקים כבדים מבחינת גרפיקה המסך הופך להיות שחור או לבן. זה קורה גם כאשר אני רואה טלוויזיה במחשב דרך כרטיס טלויזיה או רואה סרטונים ביו טיוב, במיוחד תוך כדי alt-tab לחלון אחר.לגבי המשחקים, ממש אין כאן חוקיות - המשחק שקורס בתדירות הכי גבוהה זה Football Manager וזה משחק די פשוט מבחינת גרפיקה, משחקים כבדים יותר יכולים לעבוד ללא שום בעיה, למרות שלמשל ב-Skyrim אני רואה הרבה פגמים ויזואליים אחרי 10-20 דקות משחק.אחרי שזה קורה, אם אני מוציא את המחשב מהשקע אני רואה USB device overcurrent detected, the system will shut down in 20 seconds. אם אני עושה ריסטרט רגיל, המחשב עולה תקין.התקנתי דרייברים חדשים כבר מספר פעמים אך זה לא עזר. כרטיס מסך Radeon HD5670, לוח אם Asus. ב-Even Viewer אין שום דבר מעניין. האם כרטיס מסך דפוק, או הלוח? ממש אין לי מושג. אודה על העזרה...
פורסם 2012 ביולי 3013 שנים היי alm80,ייתכן והדבר קורה בשל עומס תהליכים בזיכרון המחשב.נסה להוריד תכניות מהרקע ולבדוק אם זה מסייע.תוכל להיעזר במדריך הבא: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/11/10/about-msconfig.aspxליאור
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר התופעה חזרה אחרי שבועיים של שקט. להלן צילום מסך (תרתי משמע) לאחר שהמחשב קרס במשחק Football manager 2012: כל המסך - פסים אנכיים ירוקים בגוונים שונים. מקווה שזה יעזור למישהו לאפיין את התקלה המעצבנת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.