עבור לתוכן

צריך המלצה ל-UPS (הפעם זה צורך ייחודי)

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש פה בערך אלף אשכולות בנושא, אבל בצורך כמו שלי עוד לא נתקלתי.

אני צריך אל פסק ל-2 מחשבים. אחד מחשב שמתפקד כשרת, ודלוק 24/7, והשני מחשב עבודה שדלוק במהלך היום.

למחשב העבודה יש ספק כוח של 500W אבל עם תקן 80+, ולשרת ספק כוח זול ופשוט (של 75 שקל), שהוא גם 500W (אבל כמובן בלי שום תקן).

עשיתי את הבדיקה של הצריכה של המערכת שלי לפי האתר הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ויצא ששני המחשבים אמורים לצרוך בגדול כ-600W ביחד.

בתכל'ס מבחינת עומס, אני לא חושב שיש עליהם יותר מדי עומס. הדבר היחיד שאני יכול לומר זה שהשרת מחזיק 3 כוננים קשיחים פנימיים, ועוד 5 חיצוניים (אבל שמחוברים בעצמם לחשמל).

עכשיו לגבי האפיון.

מה שחשוב לי זה לא שהם ישארו דלוקים בזמן הפסקת החשמל, אלא שאני אוכל לעשות כיבוי מסודר. כלומר התוכנה של האל פסק תהיה מותקנת על השרת כי הוא דולק כל הזמן, ואת המחשב השני אני אכבה עצמאית במידת הצורך.

בנוסף יש לי מסך אחד שצריך להישאר מחובר, 22 אינץ' שצורך פחות מ-50W. אבל האמת שזה לא כזה קריטי שהוא ישאר. אני יכול לכבות את המחשב גם בלעדיו.

אז על מה אתם ממליצים חברים? בכמה נזק אני אצא? אני מזכיר שכל מה שאני צריך זה שהוא יחזיק אותם מס' דקות רק בשביל הכיבוי.

פורסם

תעבור שוב על החישובים ותחשב בנפרד לכח מחשב. האתרים האלה אומרים מה זורם בין הספק והומרה, לא בכניסת המתח לספק (איפה שההספק גבוה יותר כי יש את הצריכת חשמנל של הספק שהאתר לא מביא בחשבון)

הספקים השונים הם אם PFC שונה, מה שאומר שה VA בהם יהיה שונה מה W. ה UPS אמור להתאים בנפרד לפי VA ו W

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים