פורסם 2012 ביולי 2613 שנים בזמן שאני מפעיל תוכנה/משחק כבדים במחשב קורה שהמסך פשוט נכבה (רושם את הלוגו והאור הופך אדום) והמחשב נתקע וחייב לעשות לו הפעלה מחדש ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי.מה יכולה להיות הבעיה?מפרט:win7 64bit i5RAM 4GB DDR3GeForce GT 240תודה מראש (:
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים הבעיה היא ככל הנראה באחד או יותר מרכיבי ה"ליבה" של המחשב (לוח\מעבד\זכרון\כ.מסך ובמקרים נדירים יותר ספק).דרכים לניטור התקלה:1. הרץ את התוכנה S&M , היא תבדוק את כל הרכיבים חוץ מהכ.מסך , אם היא כשלה, תוכל לדעת באיזה שלב היא כשלה ואץ יש לעבור לבדיקות פרטניות יותר (זכרון = Memtest86 לשלילת הקריסות ממנו) אם היא עברה בהצלחה, עבור לסעיף הבא:2. הרץ 3DMARK , אם הבדיקה הזו גרמה לקריסה של המחשב, ככל הנראה הדבר נובע לרוב עקב הכ.מסך.
פורסם 2012 ביולי 2713 שנים מחבר הרצתי את הבדיקה הראשונה של s&m והראה לי שהכל תקיןאחר כך הרצתי את הבדיקה 3dmark vantage ואלה התוצאות שיצאו (המחשב לא קרס) http://www.UpFile4u.Net/Files/8a6q9u.pngלפני יומיים בערך שפתחתי את המחשב הכרטיס מסך היה די חם אז אני מניח שהוא הבעיה, יש איזה פתרון שאתה מציע?תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.