עבור לתוכן

dell xps 13 or asus zenbook prime

Featured Replies

פורסם

היי,

התייעצתי בעבר וכעת לקראת הרכישה אני חוזרת לסיבוב שני.

אחי נוסע לארה"ב בשבוע הבא ויש לי הזדמנות להביא משם אולטראבוק.

אני די בדילמה בין ה"אסוס" zenbook prime לבין הdell xps 13.

אני נוטה ללכת לכיוון הדל כיוון שהמחשב האחרון שלי היה של דל והוא החזיק 5 שנים ואת "אסוס" אני חייבת להודות שאני לא מכירה.

הדילמה נובעת מכך שה"אסוס" מציע מעבד מדור שלישי וה"דל" מציע מעבד i5 מדור שני. סה"כ השימושים שלי יסתכמו באופיס/סרטים ולכן אני תוהה אם סוג המעבד קריטי.

להלו הטופס:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים,

* גודל המסך?

לא יותר מ14

* משקל רצוי? עד 2 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

לא חובה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא

* בלוטות?

לא חובה

* גודל מינימלי של

?

500GB

* כונן CD/DVD? צורב?

לא

* כונן Bluray?

לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

DELL

המון תודה, קרן

פורסם

יש לך ניסיון כלשהו בתיקון מחשבים ניידים? את מכירה מישהו שמתקן מחשבים ניידים?

אם התשובות לשאלות ששאלתי הן לא ולא, ממליץ לך מאוד לקנות מחשב שכולל אחריות בין לאומית.

עלות תיקון תקלה גם הפשוטה ביותר במחשב נייד רגיל לא תירד מ250 שקלים, לגבי אולטרבוקים אולי אפילו מדובר בסכום גבוה יותר.

כאשר משהו רציני קורה העלויות קופצות, ולכן מומלץ תמיד לקנות מחשב עם אחריות ואני אישית לא הייתי קונה מחשב נייד עם פחות מ-3 שנים אחריות גם אם מדובר בתוספת של כמה מאות שקלים.

לגבי הדילמה שלך, לא מכיר את הדגמים הספציפיים לשימושים שלך שניהם יספיקו סימני השאלה שלי הן לגבי האסוס.

אסוס היא חברה גדולה ומתקדמת, אבל הם נוטים לפעמים להוציא לשוק מוצרים לא אפויים ואני לא מדבר מבחינה תוכנה אלה מבחינה חומרתית/תכנון לקוי, ובמיוחד שמדובר במוצרים חדשים.

ממליץ לך לבדוק טוב מאוד אם זה בביקורות, ואם זה לחכות למישהו עם ניסיון בדגמים שציינת(שאני בספק אם יש אחד כזה בפורום ולכן אני ממליץ לך לחפש ביקורות), כדי לדעת בוודאות שאין שום תקלה חומרתית.

לגבי דל מנסיוני מדובר במחשבים מצויינים ואמינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים