פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים מחבר אין לכם סבלנות. אומר את זה מי שהאווטר שלו הוא "הייזנברג". אין מה לעשות, אתה משוחד.
פורסם 2012 באוגוסט 1313 שנים נמאס כבר מכל הפוצי מוצי המשפחתי הזה. האנק צריך לעלות על זה שוולט הוא ברון סמים, מה שיגרוםלו לחתוך למקסיקו ולהקים קרטל בינלאומי, ואז באמת יתמשש הפוטנציאל של התכנית הזאת.
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים בתקציר של פרקים 5 ו 6 בתחילת הפרק, היה קטע שלא ראיתי בפרק הקודם כאילו משהו חסר....זה רק אני ? הדיבורים על ה Legacy Cost, לא היו בכלל בפרק...מאיפה הגיע הטוד הזה פתאום ? והבית עם האוהל ? WTF ?
פורסם 2012 באוגוסט 2513 שנים נשמע כאילו פספסת פרקים קודם לכן.טוד ו"האוהל" הם: (ספויילר בלבן) הכיסוי שבו הם מכסים את הבתים בהם הם בין השאר מרססים, וטוד הגיע כחלק מצוות הריסוס.
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים אני היחיד שעדיין נמצא בבלבול ולא מבין למה מה שקרה קרה בסוף הפרק האחרון? (מבחינת ההחלטה על העלילה)
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים אני היחיד שעדיין נמצא בבלבול ולא מבין למה מה שקרה קרה בסוף הפרק האחרון? (מבחינת ההחלטה על העלילה)לפי דעתי רצו להדגיש כמה שוולטר איבד את זה
פורסם 2012 באוגוסט 3013 שנים מחבר הפסקתי לראות באמצע הפרק השלישי.יש סיבה שכדאי להמשיך? יש התפתחויות מעניינות?
פורסם 2012 בספטמבר 1113 שנים הסוף של הפרק השמיני היה די מתבקש, וסוף סוף זה קרה.. (אייקון של מחכך ידיים בהנאה)מעניין למה זה יתפתחמישהו יודע מתי ישודר הפרק הבא (פרק 9)? לא מצאתי באתר של AMC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.