פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מה אני יכול לעשות כדי להרוס אותו אבל בלי שהחנות תדע ;Dיש לי מקסטור 60 גיגה אם אני לא טועה
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים אם הוא עובד לך אז למה להרוס אותו? אתה חושב שאם יחליפו לך אז תקבל עוד פעם אחריות לשנתיים?
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים האריות שמקבלית היא עד סוף תקופת האחריות הנוכחית. או שלושה חודשים.תלוי בחברה. אז אל תמהר להרוס דברים.
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים תפתח אותו בזהירותתוציא את כל מה שיש בפניםותחבר שוב את הקופסא, שתשאר לך קופסא ריקהתן להם אותה ככה ותגיד שזה לא עובדאל תדאג, הם לא יעלו על זה..
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר אני יודע שלא יביאו לי אחריות נוספת לשלוש שנים, פשוט הכונן מתחיל להרעיש ויש בו אזורים פגומים ואני עם המזל שלי אני יודע שאיך שתיגמר לי האחריות הוא יהרס...אז אני מקדים תרופה למכה ורוצה להחליף לכונן חדש נוקי מאזורים פגומיםבבקשה תנו לי תשובה רצינית
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר משהו!?דרך אגב ואיך מעבד אני שורף?? יש לי xp 1600אבל שלא יפגע לי הלוח
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני יודע שלא יביאו לי אחריות נוספת לשלוש שנים, פשוט הכונן מתחיל להרעיש ויש בו אזורים פגומים ואני עם המזל שלי אני יודע שאיך שתיגמר לי האחריות הוא יהרס...אז אני מקדים תרופה למכה ורוצה להחליף לכונן חדש נוקי מאזורים פגומיםבבקשה תנו לי תשובה רציניתסקטורים פגומים? זאת עילה להחלפה (ואתה אפילו לא צריך לרמות את כל העולם). לך לחנות, תגיד שהHD פגום, רק שהפעם תעשה את זה כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.