עבור לתוכן

כשל בהתקנת ווינדוס 2000

Featured Replies

פורסם

שלום

ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום,

ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם).

ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת.

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

(ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...)

תודה, ערן

עריכה:

שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכן אני מסיק שמשהו בהעברת הקבצים בפעם השניה נכשל...

פורסם

בד"כ בשגיאות כאלה מדובר בבעיית חומרה - לוח או בקר IDE (כמו שרשמת) או הזכרונות, שזו תקלה נפוצה יותר.

נסה קודם כל לעבוד עם זכרונות אחרים אם אתה יכול, או אם יש לך יותר מסטיק אחד של זיכרונות להוציא אחד ולראות אם ההתקנה עובדת ואותו כנ"ל עם הסטיק השני.

דרך אגב, אתה יכול לפסול בעיה בכרטיס המסך כי זה היה גורר שגיאה באותו מקום כל פעם.

נסה לרשום לעצמך את שמות הקבצים שהוא נתקע בהם ולחפש על זה מידע בknoladge base של מיקרוסופט (משהו כמו "win 2000 install fail xxxx.dll").

פורסם

תנסה להשתמש בדיסקטים לאיתחול ולא בדיסק בשביל להעלות את ה SETUP עצמו, אולי... אולי יש בעיה עם ה CD ROM והוא קורא משהו בצורה שגויה וזה לא נותן להמשיך בהתקנה...

לא יודע, נראה לי סיכוי קטן אבל הייתי מנסה כל דבר.

לא שאני בא להגיד משהו... אבל 3 דיסקים שונים ? (ERM ספק מקורי), אם כולם באים מאותו המקור זה כנראה הסיבה לכשל, הוא דפוק.

פורסם
  • מחבר

בקשר לחוקיות, אל תדאג חוקי..

2 גרסאות מאותו מקור שעבד - וחוקי, ועוד אחת ממקור אחר - רק בשביל לראות אם זה אכן בדיסקים (גל המקורות עבדו פעם אחרונה שבדקתי אותם)

אני באמת אבדוק את הזכרונות, זה דבר ששדגתי לאחרונה ממחשב ישן (אבל שם הם עבדו שלוש שבועות רצוף בלי בעיות), לגבי כרטיס מסך שללתי זאת וגם שדירגתי את המאוורר ליתר ביטחון

(asus v7700 gefore2 gts + crystal orb)

@TomB

השגיאה היא לא כזאת.. הוא אומר במהלך ההתעקה CANT COPY FILENAME, עם אפשרות לנסות שוב, לדלג על הקובץ או לצאת מההתקנה, בסוף ההתקנה או שהיא נכשלת או שהווינדוס עולה בממקש הגרפי ואז נכשל, תלוי בקבצים..

אני אנסה את הזיכרון ואחזור עם תשובה..

פורסם

בעיה מוכרת כתוצאה מ"שאריות" של התקנה לא מוצלחת.

יש פיתרון מאד קל שעובד תמיד.חפש בגוגל תוכנה דוסית בשם DELPART.

FDISK ופורמט לא מנקה לא את הדיסק לגמרי תמיד יש עקבות של התקנה ישנה.התוכנה הזו "מגלחת" הדיסק והוא יוצא אחרי זה חדש כמו מפס היצור.ההפעלה שלה מאד פשוטה והיא כמו הפעלה של גוסט או כל תוכנת דוס אחרת.דיסקט איתחול ואחרי זה שמים את דיסקט התוכנה ומפעילים אותה.מאד קטלנית וקלה לעבודה.אתה יכולה להוסיף אותה לדיסקט איתחול היא אולי בגודל של 500 K.

אשמח לענות לך לשאלות נוספות

בהצלחה!!

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, FDIDK מוחק את המחיצות ואת כל המידע עליהן, איך בדיוק יכול להשאר משהו?

פורסם

יש מה שניקרא MBR -MASTER BOOT RECORD

וזה לא נימחק.וזה לפעמים יוצר בעיות.לא רואים את זה בFDISK.ולכן לא שמים לב.אתה יכול לנסות ולראות עם התוכנה שרשמתי מקודם.

גם אני לא ידעתי עד שניסיתי אותה .זה מאד נוח.אתה מוחק הרד דיסק בשניות בלי פורמט.והוא כמו חדש.

פורסם

fdisk /mbr

ואם אתה מוחק מחיצות ומכין חדשות אתה חייב לפרמט אותן בשביל שיעבדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים