עבור לתוכן

יש לי מפרט ב-5100 ש"ח למשחקים ללא מסך - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני קונה את המחשב הזה עד 5000 שקל

AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea - 607.92 ש"ח

512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - 518.52 ש"ח

EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX - 505.11 ש"ח

Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP - 165.39 ש"ח

MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL - 1,685.19

WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 - 590.04 ש"ח

MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK - 75.99 ש"ח

ANTEC AMG1000 no PSU+ Window - 630.27 ש"ח

Thermaltake TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT - 263.73

SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE - 58.11 ש"ח

הכל ביחד : 5099.98ש"ח

ואני מתלבט לקנות את המארז הזה

ANTEC AMG1000 no PSU+ Window

או זה

ANTEC SONATA with 380 WATT PSU

צריך דעה על המארזים ועל המחשב כמובן

stingeR בנה לי את המחשב

פורסם

לפי מה שאני מבין מהמפרט, אין בחנות R9800NP או 5900XT נכון?

אם אתה רוצה מחשב שקט, אז הSILENT BOOST יתאים לך, ואם זה לOC נחמד הוא גם יהיה טוב.

בקשר למארזים, הSONATA זול יותר מכיוון שהוא בא עם ספק (שהוא מאוד איכותי),

אבל הוא בלי חלון...

אז אם אתה רוצה לשים קטודה כדאי לך את מה שלקחת כי הוא עם חלון.

-אתה לא צריך CD?

כל שאר הדברים טובים מאוד. :D

פורסם

הוא שואל מה יותר טוב מבחינת המארז עצמו , איזה מארז יותר טוב בלי קשר לספק... הרי הסונטה בא עם שני מאוררים של 120MM הלא כן?

פורסם

אבל הערתי שהמארז יותר זול מכיוון שהוא בא עם ספק...בלי קשר...

והסונטה אמור להיות שקט יותר... אבל שוב, אם הוא רוצה קטודה אז הסונטה בלי חלון.

פורסם

הוא גם קונה מזיגזאג , הייתי רוצה שתסבירו לו גם שהמפרט מעולה , ושאין משהו יותר טוב בכסף הזה... אלא אם הוא קונה בPCH... אבל אני מעדיף שלא יקנה שם , שירות חרא.

תסביר לו שזה מה שיש ב5000שקל בזיגזאג , וזה חלקים מעולים , הוא פשוט לא ממש סומך עלי , הקיצר , בכמה אחוזים SATA יותר מהיר מהIDE הרגיל שנתתי לו? והוא שואל גם האם הלוח הזה טוב ? אמרתי לו שזה לוח מעולה ואין כמוהו במחיר הזה , אבל הוא עדיין לא ממש יודע אז הוא רוצה עוד תגובות...

פורסם

אכן מפרט מצויין וחנות מעולה.

אני הייתי מעדיף את הסונטה (שמגיע עם 120 מ"מ אחד), וזורק את הקתודה החוצה.

אין בזיגזג כרטיס מסך יותר נורמלי? טוב אין להם 9800NP והם לא עובדים עם רוזטק אז אין להם אלבטרון 5900XT זול..

לא יספיק לו 9600XT?

ההפרש ביצועים ב-SATA הוא מניאטורי.. לא משהו שהוא ישים לב אליו אם בכלל. הדבר היחידי שטוב בהם זה הכבלים הדקיקים.

לא עדיף אולי הכונן SATA של מקסטור? המחיר דומה.. או שאין אותו בזיגזג?

פורסם

רן , ה5900 לא כזה רע... הוא בערך ברמה של 9800(כל עוד פילטרים לא מופעלים) אולי אפילו עוקף את ה9800 בלי פילטרים... גם הבנאדם לא הולך להשתמש בפילטרים , הקיצר תודה שהסברת לו שSATA לא מזיז לכלום...

תסביר לו גם שיבין שהמארז הסונטה יותר איכותי מהאנטק השני... , תסביר לו תחלס למה המארז יותר טוב ולא בגלל הספק(רק המארז.... איזה יותר טוב , הAMG1000 או הסונטה , אל תכליל ספק בהשוואה)

פורסם
  • מחבר

המארזים אני רוצה לדעת מה יותר טוב לדעתי הANTEC AMG1000 no PSU+ Window

בגלל שהוא יותר גדול והקירור יהיה יותר טוב

פורסם

לא אמרתי שה-5900 רע, אבל ביחס למחיר יש יותר טובים/משתלמים (אבל כנראה שלא אצל זיגזג).

סונטה - מעוצב טוב, גימור יפה, שקט, וגם ספק כח איכותי.

ל-AMG יש עיצוב נפוץ מדי.. למרות שהחלון שלו נחמד.

שיקח מה שהוא מעדיף.

פורסם

הקיצר כל המפרט מעולה , אבל תסבירו לו עוד דבר...

הוא רוצה את המארז הגדול , כי הוא חושב שהשילדה שלו יותר טובה משל הסונטה ושהוא יקרר את המחשב יותר טוב , ואני חושב בידיוק להפך שהסונטה יקרר יותר טוב בגלל המאוררים הגדולים ומכוון שהזרימת אוויר יותר טובה , אז אני רק רוצה שתסבירו לו מה יותר טוב... מבחינת קירור מבנה וקשיחות.

ד"א : ה5900 שנתתי לו בא עם באנדל ענקי ומלא משחקים וגם עם VIVO... אז זה שווה את המחיר... , הוא בכלל לא כרטיס רע , גם תסבירו לו שהוא טיפה יותר טוב מה5900XT של אלבטרון... הוא חושב שהאלבטרון יותר טוב...

פורסם

אם זה 5900 רגיל אז הוא יותר טוב, XT של NVIDIA הוא גירסה עם זכרונות יותר איטיים על מנת להשיג כרטיס זול שיוכל להיכנס לפלח השוק הבינוני.

ה-Sonata לא ממש מקורר כמו שצריך רק עם מאורר 120 מ"מ אחד, אבל הוא מקורר בצורה מספקת, והוא שקט, שלכל הרוחות זה לדעתי אחד הדברים החשובים ביותר במחשב כיום, שלא נשים לב שהוא שם.. הרעש הזה יכול לקדוח חור במוח לפעמים.

אפשר גם להוסיף לו מאוורר 120 מ"מ שקט (כמו Vantec Stealth) מקדימה ולשפר את הזרימת אוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים