עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

שלום , רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה. השימוש שלי במחשב הוא יחסית בסיסי , מה שאני צריך ממחשב זה להריץ משחקים בסיסים יחסית כמו SC2, לראות סרטים ב HD קצת סקייפ וכאלה לא רציני .

מה אתם אומרים על המחשב הזה.? כרטיס מסך יש לי GEFORCE 9500GT אני יודע שהוא ישן אבל הוא מספיק לי , כונן דיסקים גם יש לי אז לא צריך .

Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray

Zalman SZ CC92HS CPU Cooler

Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA

G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz

Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX

Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail)

Antec VSK-1000 ATX Cost-Efficient Mid Tower Case (No PSU)

אני הולך לקנות ב KSP אם זה משנה.

תודה .

פורסם
  • מחבר

זה ממש דחוף , מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

A6 3500 + Gigabyte A75M-D2H של AMD זו גם אופציה, (לא צריך להשתמש ב,9500GT שגם לא רשמת איזו גירסה זו)

+ USB3, בעלות מעט נמוכה יותר. אגב יש זכרון זול יותר של קינגסטון. ואם ממש רוצים לחסוך אפשר לקחת G620.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה , מה אתה אומר על המפרט כמו שהוא , יעבוד טוב בשביל הצרכים שלי? סרטים ב HD , משחקים יחסית קלים , שימוש בסיסי +

יש לי בבית ספק של GYRO 500W הוא עובד לי במחשב שקיים אצלי עכשיו (המחשב שאני מחליף אותו) , הוא עובד מעולה אף פעם לא היו לי בעיות איתו, הוא אומר להתאים למחשב החדש ,מבחינת היכולת שלו להחזיק אותה, וגם אין לי מושג אם יש גודל אחד לכל הספקים או שזה משתנה , אני רוצה לדעת אם הוא יכנס למארז של המחשב החדש.?

פורסם
  • מחבר

אני חושב ללכת לקנות היום ... מישהו יכול לענות לי ?

האם ספק GYRO 500W יתאים לי למחשב, הוא קיים במחשב שאני רוצה להחליף אותו והמחשב הזה תמיד עבד לי טוב ולא היה בעיות עם החשמל, השאלה שלי האם הוא יתאים פיזית?

פורסם

כמדומני לי יש את אותו הספק הגנרי שיש לך. GYRO 500W.

הוא גנרי יחסית טוב, ולדעתי יספיק לך למערכת.

עריכה- אם יש לך ספק זהה לשלי, אז קבל ביטול.

אין לספק הזה חיבורי פאוור סאטה, אלא רק מולקס רגילים, ולכן ההרדיסקים שבחרת כנראה לא יוכלו להתחבר.

פורסם

שנה את כותרת הדיון, אין לכתוב "דחוף" בכותרת - זה לא יגרום לכך שיותר אנשים יכנסו ויגיבו בדיון, זה סתם מעצבן.

ראה סעיף "כותרות דיון" בחוקי הפורום:

פורסם
  • מחבר

ערכתי את הכותרת .

יש הארד דיסקים שיתאימו לספק הזה , משהו באיכות דומה למה שרשמתי במפרט שאני מעוניין בו.

פורסם

יפה.

קח בחשבון שזה שהוא טוב יחסית לגנרי, לא הופך אותו לבטיחותי לגמרי, ומומלץ לקנות ספק של חברה מוכרת.

בכל אופן, ממה שאני מכיר את הגנרי הזה, הזרם שהוא נותן לא מספיק יציב, ותוך 4-5 שנים הוא גמר לי לוח אם.

הוא הרבה יותר טוב מכמה גנריים אחרים שנתקלתי בהם, אבל אני בכל זאת ממליץ להחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים