עבור לתוכן

שאלה קצת מסובכת, 5.1 יעבוד במצב כזה?

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור:

http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/

כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור)

עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים:

http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/

אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר עם מתאמים...

מקווה שהבנתם, תודה מראש

פורסם

מה הבעיה להביא עוד 2 כבלים של PL-RCA ולחבר את 6 הכניסות במערכת ל-3 היציאות המתאימות במחשב?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה וזה משמיע רק מ2 הרמקולים הקדמיים.. זה הכבל הרגיל נכון? של 2RCA לסאב ו3.5MM למחשב.. ניסיתי את זה קניתי והגדרתי הכל וזה השמיע לי רק מהרמקולים הקדמיים.

פורסם

חיברת 3 כאלה ביחד או רק אחד?

פורסם
  • מחבר

3.. אחד מחובר עכשיו רגיל שזה מביא 2.0

פורסם

וכשאתה מחבר 3 כבלים?

הדרייבר של כרטיס הקול מותקן?

הוא מזהה שאתה מחבר לו סנטר/סאב ורמקולים אחוריים?

איזו בדיקה לא עובדת לך אחרי שהכל מחובר?

פורסם
  • מחבר

רשמתי שכן חיברתי 3 וזה השמיע רק מהרמקולים הקדמיים. הכל מותקן, ולא הייתי צריך לבדוק כלום גם בשיר שהפעלתי שמעו רק מהרמקולים הקדמיים.

בקיצור אין לי מה להפסיד אני אלך מחר לקנות 3 מתאמים כאלה..

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הבדיקה שיש בדרייבר בכרטיס קול המובנה של גיגהבייט שאם הכל תקין זה אמור להשמיע צליל מכל רמקול והתוצאה כזו:אם אני מחבר לC\SUB הסאב והסנטר עובדים,אם אנימחבר את הרמקולים הקדמיים (אין כזה חיבור של FRONT בכרטיס קול המובנה) לOUT אז הם גם עובדים אבל לא שומעים מהסראונדים ואם אני מחבר את הכבל של הרמקולים הקדמיים לSIDE הקדמיים לא עובדים אבל הסראונדים כן... זה משהו מוזר, שיהיה סדר עכשיו מחוברים 3 כבלים אחד של שתי הרמקולים הקדמיים כרגע לSIDE, אחד של הסאב והסנטר כרגע לC\SUB ואחד של הסראונדים לREAR ובמצב הזה לא שומעים מהרמקולים הקדמיים ומכל השאר כן.

למען האמת עכשיו זה די דפוק.. בתמונה של הבדיקה של הרמקולים זה לא משמיע צליל בקדמיים אבל שזה משמיע צליל בסראונדים זה משמיע אותם מהקדמיים :S

מקווה שלא בלבלתי אותך חח, תנסה להבין

פורסם
  • מחבר

עזוב תודה רבה לך הסתדרתי ! חיברתי את הסראונדים לSIDE את הקדמיים לOUT והכל עובד ! תודה רבה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים