פורסם 2004 בינואר 1121 שנים בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר איך אחי !? תפרט !?זה לא בעיה להוציא מעבד !!?ואני יכול לשמן אותו בשמן של נגיד שרשראות של אופניים !?
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים אתה לא תריך להוציא את המעבד! רק את המאוור יש לו בטח ברגים או משהו כזה שהוא מחובר לסינק (המתכת הזאת) תוציא רק את המאוור ותנקה אותו
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר אחי זה מעבד ישן... המאוור הוא בצד ימין כזה של המעבד וכמעט ואין אליו גישה..אחרי שהוצאתי..איך לשמן !?!??? וכמו ששאלתי מותר לשמן בשמן של שרשראות של אופניים ודברים כדומה !
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים קודם כל יעזור אם נדע באיזה מעבד מדוברולא, אתה לא יכול להשתמש בגריז! רצוי שמן מכונות WD40 שאפשר לקנות בכל חנות לכלי עבודה ואף רצוי שיהיה בכל בית
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים מחבר בקיצור אז אתם אומרים שאפשר להואציא רק את המאורר עכשיו איפה אני שם שמן !?אמרו לי שיש מדבקה כזאת להוציא אותה ואז בפנים !?!?!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.