עבור לתוכן

מתכנן להזמין Galaxy Nexus לאבא שלי זקוק לחוות דעת ודעתכם על המחיר

Featured Replies

פורסם

אבא שלי רוצה להתקדם לסמארטפון ראשון, ולכן אני לא רוצה לטעות בקניה כדי שהוא לא התאכזב.

חשבתי להזמין לו את הגאלקסי נקסוס עקב מחירו הנוח באמזון, 433$, והמסך הגדול שלו.

את המכשיר יביא דוד שלי שמגיע לארץ במהלך אוגוסט כך שאין צורך להתחשב במחיר המשלוח/מיסים.

מה דעתכם על המחיר של אמזון האם הוא נמכר במחיר זול יותר בחנות אחרת? הדגם המדובר הוא 16GB.

אבא שלי לא גיימר, ולא הולך להריץ אפליקציות כבדות. המכשיר ישמש אותו בעיקר לבדיקת מיילים בעבודתו, GPS, ואולי פה ושם איזה משחק להעביר את השיעמום.

בגלל השימושים הקלים שלו אני בטוח שמבחינת מפרט המכשיר הזה הוא די והותר בשבילו וישמש אותו אם הוא ישמור עליו בשלוש שנים הקרובות ללא בעיה.

הדאגה היחידה שלי כרגע היא מבחינת הממשק, האם הממשק הנקי של גוגל הוא נוח לשימוש? אשמח לתגובה של בעלי ניסיון.

בנוסף איך זמני הסוללה של המכשיר? והאם הסוללה שלו ניתנת להחלפה במקרה הצורך?

אם יש לכם הצעות למכשיר אחר בטווח המחיר הזה (עד 430$) אשמח לשמוע.

הדרישות: מסך גדול ואיכותי, נפח זיכרון פנימי של מינימום 8GB, שיהיה מכשיר מהיר שע"פ הרישות שהצגתי לא יזדקק להחפלה עד שלוש שנים מהיום, בעל אורך חיי סוללה טוב.

פורסם

אם דוד שלך גר בארה"ב, הוא יכול להזמין את המכשיר ישירות מה-play store ב-350 דולר. ככלל מדובר בבחירה טובה, מכשיר עם חומרה חזקה מאוד, מסך גדול, מקבל עדכונים ישירות מגוגל.

הממשק נוח מאוד - לי יש נקסוס S עם הממשק ה"נקי" של גוגל, הייתי עם כל מיני launcher-ים שונים ותמיד חזרתי לסטוק, נוח מאוד ומובן מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה יואב אני ידבר עם דוד שלי לגבי קניה של המכשיר דרך גוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים