עבור לתוכן

מפרט למחשב למטרות קולנוע בייתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בבית מחשב ממש חזק בחדר שבין שאר הדברים אני משתמש בו להורדת סרטים (המון סרטים) מהאינטרנט...

הבעיה היא שבחדר שלי אני רואה את הסרטים על טלוויזיה קטנה ובלי מערכת סראונד טובה....

אז מה שחשבתי לעשות זה לקנות מחשב ממש פשוט, שיהיה מעוצב יפה (מארז שוכב) ולמקם אותו בסלון כי שם יש לי טלוויזיה גדולה ומערכת טובה מאוד.

אז ככה, במחשב בחדש שאני אקנה לא צריך להיות HD מכיוון שיש לי כמה פנויים, לא צריך להיות זיכרון מכיוון שיש לי כרטיסים פנויים (sdram ו- rdram), והוא לא צריך להכיל CD או צורב או כונן DVD מכיוון שאני מתקין עליו HD נשלף שבעזרתו אני אעביר את הסרטים בין המחשבים (או שפשוט אני אחבר אותם ברשת) ואני גם לא צריך מקלדת ועכבר..... מה שאומר ,בעצם, שאני מחפש לוח אם, מעבד ומארז שבסך הכל הכללי יעלו לי 1500 שקל.

במקרה רגיל לא הייתה לי בעיה למצוא את הפריטים הנ"ל, אבל מכיוון שרוב המארזים השוכבים דורשים לוחות קטנים יותר, אני קצת לא יודע מה לעשות ולאיזה כיוון לפנות.

כשביררתי קצת נתנו לי את האופציה הזו :

http://www.ultim8pc.co.uk/index.asp?folder=main&filename=CK1010&title=CK%2D1010+mini%2DiTX+case

ונכתב עליו כך -

The elegant, feature packed Tpc with its advanced VIA C3 EBGA processor, measures only 135mm x 294.5mm x 260mm, but it can do just about anything an ordinary PC can do. Based on a ITX motherboard measuring only 170mm x 170mm, the Solink Tpc has a PCI expansion slot, 2 on-board USB 1.1 ports, on-board LAN and integrated audio and video functions. The Solink TpC is small and quiet enough to use in almost any home or office environment where only limited space is available

במחיר כולל של 1250 שקל.... אבל אני חשבתי אולי להשיג משהו קצת יותר מעוצב

אז אני מקווה לקבל ממכם כמה עצות מועילות

ושוב, קחו בחשבון שהמחשב הזה יהיה רק לשימוש סרטים ככה שהוא לא צריך להיות top of the line

תודה רבה רבה.

פורסם

דווקא סרטים עם מעבד חלש יכולים לגמגם לך... במיוחד כאלו באיכות גבוהה.. אם תנסה להוריד קטעים של HDTV מהרשת תראה שיש להם דרישות של מעבד 2.8+..

בכל מקרה כבר אין כיום שום מערכת שמשתמשת ב-SDRAM או RDRAM..

אתה יכול למצוא בארץ את האנטק Overture שהוא שוכב ותומך בלוחות ATX רגילים.

אני אנסה לעשות משהו יותר מאוחר שיהיה לי זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים