פורסם 2012 ביולי 2613 שנים מחבר בדקת ששום אופצייה של sleep אינהמופעלת בביוס? תנסה לאפס אותו.לא בדקתי אם ישנה אופציה כזאת , תודה על האפשרות , אני אנסה ...הגיוני יותר לעשות איפוס BIOS , ג'ימפור אני לא יעשה , כי מדובר במארז קטן ...אבל אני אשתמש באופציה - Restore to defultאנסה לעשות משהו בנידון בכל אופן ...יחד עם זאת , אשמח לשמוע עוד הצעות כדי לחקור את המקרה הזה לעומק
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים למה בדיוק התכוונת פה !?!?!?בהרבה מקלדות יש תוכנה של יצרן המקלדת (מיקרוסופט, לוגיטק) שמאפשרת לך להגדיר מה מקשים יעשו.אולי אחד מהם מוגדר כSLEEP בלי שאף אחד מודע לזה.
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים מחבר בהרבה מקלדות יש תוכנה של יצרן המקלדת (מיקרוסופט, לוגיטק) שמאפשרת לך להגדיר מה מקשים יעשו.אולי אחד מהם מוגדר כSLEEP בלי שאף אחד מודע לזה.לא רלוונטי
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים החשודים העיקריים זה הביוס, הGROUP POLICIES והREGISTRY.ומכיוון שאין לי מושג איפה בדיוק ומה, הייתי עושה שימוש בגוגל כדי לאתר את מה שרלוונטי.והייתי מציץ בEVENT LOGS אולי יש שם רמז דק/עבה מה בדיוק גורם לזה.
פורסם 2012 ביולי 3113 שנים מחבר http://social.technet.microsoft.com/Forums/da/w7itprogeneral/thread/29a1f5a9-d4d6-43c8-aa1e-488e71b7a855החלפת מקלדת?למרות שאני בספק אני מנסה כרגע עם מקלדת אחרת ...לגביי ה- event viewer עדיין לא ניסיתי , אם הבעיה חוזרת על עצמה אני אבדוקמה גם אני רוצה להכניס hdd עם מערכת הפעלה אחרת לחלוטיןולהריץ עליה 3d mark למשך כמה שעות טובותואז לבדוק טמפרטורה(אופציה אחרונה לפני פרמוט)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.