עבור לתוכן

צריך עזרה - חיבור המחשב לטלויזיה LCD

Featured Replies

פורסם

הי

יש לי מחשב עם כרטיס מסך NVidia Geforce 240 חברתי אותו לטלויזיה עם כבל HDMI / HDMI. הטלויזיה היא LG LCD32. בטלויזיה כאשר אני עובר לחיבור HDMI אני רואה No Signal. לא רואים את מה שבמחשב. הגדרתי את הגדרות המסך המפוצל עד כמה שאני יודע ועדין לא רואה כלום בטלויזיה, עברתי בין כל הHDMI שיש בטלויזיה ועדיין לא מגיב.. אני צריך עזרה. תודה כפיר.

פורסם

תודא שאתה מגדיר את הרזולוצייה המתאימה.

פורסם
  • מחבר

כשאני לוחץ על כפתור הווינדוס+P זה מראה לי, מחשב בלבד, שכפל צגים, הרחב צגים ומקרן בלבד.

עכשיו בהנחה ואני לא לוחץ על הכפתור ווינדוס+P ואני הולך "רזולוציית מסך" זה מראה לי את האופציות הבאות:

1. צג (1.E2360)

2.רזולוציה (1080x1920 מומלץ)

3.כיוון (לרוחב, לאורך)

ברגע שאני לוחץ על כפתור הווינדוס+P ועובר לשכפל אני שם לב שהרזולוציה משתנה באופן אוטומטי ולאחר שאני ניגש ל"רזולוציית מסך" זה מראה לי את האופציות הבאות:

1. צג. (1|2. ריבוי צגים) ואין אפשרויות נוספות

2.רזולוציה (900X1600) ואני יכול לשנות את הרזולוציות במידה וארצה

3.כיוון (לרוחב, לאורך)

4.צגים מרובים (שכפל צגים אלה) ופה אני יכול לשנות בלשונית הזאת ל-"הרחב צגים אלה", "הצג את שולחן העבודה ב1 בלבד", "הצג את שולחן העבודה ב2 בלבד".

לא משנה מה אני עושה זה עדיין מראה No Signal אז ככל הנראה אני עושה משהו לא נכון.

וגם הכבל נמצא במקום הנכון וכמו שצריך..

ניסיתי לפרט כמה שיותר על מנת שהבעיה שלי תיהיה ברורה..

יש לך מושג מה אני אמור לעשות?

תודה!

פורסם

תנסה בפורטים שונים בטלויזיה (בד"כ יש יותר מכניסה אחת של HDMI) ואם לא עזר אז עם כבל HDMI אחר.

אתה לא אמור לשחק עם הצגים יותר מדי , זה אמור להיות על computer only ולעבוד ברגע שאתה בוחר את ה-Input הנכון בטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים