עבור לתוכן

איך להעביר את כל האפליקציות למכשיר אחר?

Featured Replies

פורסם

הטלפון החדש שלי עושה בעיות ואני הולך לשלוח אותו לבדיקה. יש סיכוי לא רע שיחליפו אותו. אני רוצה להעביר את כל התוכנות למכשיר החדש, אם יהיה. הגדרות, תמונות, SMS-ים ושאר דאטה יכולים ללכת לעזאזל. עם תוכנות חינמיות אין בעיה, אני רק צריך לרשום עם אלו מהאפליקציות שהתקנתי המשכתי להשתמש ולא הסרתי אחרי שעה (כי ב- play מופיעות גם אפליקציות שהוסרו, אוף), אבל מה עם כאלו ששילמתי עליהן? אפשר להתקין אותן על כל טלפון שמקושר לפרופיל שלי? או אולי צריך לבצע הסרה כדי להתקין אותן מחדש? או שיש פרוצדורת גיבוי כלשהי? או שאי אפשר, תשכח מזה, או שתקנה שוב או שהן לא יעבדו?

מי יכול להסביר לי?

פורסם

המידע באפליקציות יכול להישמר רק אם תגבה אותן מראש עם אפליקציה כמו Titanium Backup.

אם אתה לא צריך את המידע, אז אין לך מה לחשוש, כל האפליקציות שלך מקושרות לחשבון גוגל שלך (במידע והפעלת סנכרון מידע עם חשבון גוגל). במכשיר החדש שלך לך פשוט לחנות האפליקציות של גוגל, משם תפתח מאפיינים ולך לײאפליקציות שליײ. יוצגו לך כל האפליקצות שהתקנת על המכשיר והאפשרות להתקינן שוב.

יש גם אופציה לעשות את זה בהגדרה הראשונית, פשוט תקרא את ההוראות על המסך :-)

פורסם

אם תכניס חשבון גוגל בהפעלה הראשונית של הטלפון, כל התוכנות ורוב ההגדרות של המכשיר ישוחזרו.

פורסם
  • מחבר

נהדר, תודה.

בינתיים בדקתי קצת וראיתי שזה נכון לגבי אפליקציות שנרכשו דרך Play אבל לא לכאלו שנרכשו דרך מקום אחר (למשל מהאפליקציה עצמה או מאתר המפתח). יש לי אחת כזו, אבל אני לא זוכר מה שמה! :screwy: טוב, נלך לחפש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים