פורסם 2004 בינואר 1121 שנים OK הנה הדלת שאני רוצה לעשות לה חלון כמה שאלות. 1.מאיפה אני קונה פרספקס? 2.שאני קונה, אפשר בצורות או רק מרובע? 3.קל לקדוח בפרספקס? אם אני כבר בנושא, יש לכם רעיונות איזה שהוא מודינג לזה?
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים אממ ככה פרספקס קונים אצל כל זגג אפשר גם אצל זיגזג אני יודע במידותאת החלון אתה יכול לעשות איך שאתה רוצה הפרספקס הוא יכול להיות הרבה יותר גדול מהחור לכן אפשר לעצב אותו איך שרוצים גם את הפרספקס זה לא יותר מידי בעיה לחתוך אם אתה רוצהזה עולה דיי גרושיםנגיד חתיכה של 50 על 50 יכולה לעלות 50 שקל במקרה הרעזה לא משהו רציני במיוחדלגבי המחשב הנייד אפשר לצבוע אותו בכחול כזה יפה ואז לזרוק לים P: ורציני אי אפשר אני חושב לעשות איתו יותר מידי דברים אתה יכול לצבוע אותו וכאלה דברים........
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים תפרק למחשב את המסך תמצא מסך כלשהו עדיף בגודל של המסך שלך הנייד, תוציא לו את כל הבפנים, תרכיב את המסך מקדימה ואז תרכיב בתוך המסך מחשב.. עשו את זה כבר והיה גם דיון על זה לא מזמן.. די מסובך אבל בסוף זה יוצא :o
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר חחח אמן ויכולתי.המחשב הוא ללימודיםהוא צריך להישאר ניידומה אם השאלות לחלון
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים הנה פרספקס תבחר איזה גודל אתה צריך..http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_172&newitem=true&sort=3a&&page=2והוא בא מרובע אבל זה לא משנה כי את החלון תעצב איך שבא לך ואז אתה שם את הפרספקס וזהנראה כאילו זה בצורה שהכנת (מקווה שהבנת..חח)ואם כל לקדוח בפרספקס אז אני ניסיתי לחתוך אותו עם גקסון והוא התפוצץ לי למלא חליקן ונסדק..תסיק מה שאתה רוצה אני גם קצת טמבל בכאלה.. לא אמורה להיות בעיה רצינית.. פשוט תדאג להחזיק חזק ב-2 הקצוות ולשים מסביב איזולירבנד..עוד משהו ?
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר נראה לי שאני יקנה את זה או אצל זגג או אצל איזה שהיא מסגריהכי אז אני יוכל להזמין מידות מדויקות
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים למה מדוייק ? אתה לא אמור לקחת אותו בגודל של החלון... הוא אמור להיות יותר גדול וככה אתה מחבר אותו בקצוות
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים למה מדוייק ? אתה לא אמור לקחת אותו בגודל של החלון... הוא אמור להיות יותר גדול וככה אתה מחבר אותו בקצוות כן משום מה את החלק הזה הוא לא הבין... ניסיתי להסביר לו מקודם..גם אם אתה רוצה חלון עגול אתה לא צריך פרספקס עגול כי נראה לי שלא הבנת את זה..אתה פשוט שם את הפרספקס מאחורי החלון ואז אתה רואה רק את העיגול
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר כן הבנתיאבל אני לא רוצה לעשות עגוליש לי ידית בדלת ואני לא רוצה להוריד אותהאז אני רוצה לעשות משהו כזה!--------------------!! !! ! ! !! !! !! !! !!--------------------!ככה אני רוצה שהפרספקס הייה.יש את הידית שהיא מפריעה
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר עשיתי את החלון ;Dשיוף והוא הייה מוכןאני יעלה תמונות ברגע שאני יוכלהחלון נעשה ללא תקלות ;D ;D ;Dבקשר ללפטופ אין לי עדיין רעיונות ואני פתוח להצאות
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים מחבר הנה ;D ועוד 1 עוד קצת 1 אחרונה וזהו בקשר ללפטופ אני לא יודע מה אני יעשה
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים יצא יפה מאוד! חשבתי שעשית חלון ללפטופ התרגשתי כבר.., אבל גם זה מאוד יפה!! רק תשים גומי או תשייף את הדלת שחתכת כי זה נראה עדיין לא בגימור טוב..
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים אני מציע לך שתשים גומי U, זה יעשה גימור מאוד יפה, אבל גם ככה זה נראה מצויין, עבודה טובה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.