עבור לתוכן

עצה מגיימרים - איזה ציוד נדרש לגיימינג מהספה מול מקרן שמציג ~100'

Featured Replies

פורסם

אני מארגן חדר קולנוע ביתי אבל המקרן שאני קונה גם מיועד/מותאם לגיימינג.

אם אני רוצה לנצל את החדר לגיימינג (FPS) ברור שאני לא אשב עם כסא-שולחן-מקלדת-עכבר באמצע החדר כדי לשחק.

בהנחה שבקר PS/XBOX מחוץ לתמונה, איך אפשר "לשחק מהספה" בנוחות?

סט מקלדת/עכבר אלחוטיים זה מתבקש, אבל על מה מניחים אותם?

שאלה דבילית, אבל לא מצאתי עדיין סידור נוח. :lol:

תודה.

פורסם

המקרן שאני קונה גם מיועד/מותאם לגיימינג.

אתה מוכן לפרט?

פורסם

עזוב לפרט אני רוצה לראות את זה...

:eek2:

פורסם
  • מחבר

עזוב לפרט אני רוצה לראות את זה...

:eek2:

רק צריך שמישהו יביא לי אותו מארה"ב (סה"כ 4 ק"ג). הוא "תקוע" אצל חברים שם...

פורסם
  • מחבר

הנוסטרומו נראה חביב מאוד אבל צריך להתרגל והוא עדיין לא פותר את בעיית המשטח לעכבר.

יש גם G13 ומשהו של BELKIN...

השולחן-על-הברכיים חביב מאוד אבל צריך משהו יציב יותר אני חושש.

עכבר - ככל הנראה G700

מקלדת - יש המלצה על מקלדת אלחוטית טובה לגיימינג (עדיף עם תאורה אחורית)? גם איזה NUM PAD יכול להיות חביב אבל לא בטוח שמספיק.

אוניות אלחוטיות - יש אבל לא משהו. צריך המלצה למשהו עם איכות אודיו טובה אבל לא מגושם מדי.

רמקולים - יש

ספה - יש

מקרן - כנראה בדרך לארץ בקרוב.

מחשב - אין בעיה

סוג של שולחן-קפה לגיימינג - משהו שקצת יבלוט-פנימה לתוך הספה כדי שאפשר יהיה להשען לאחור ועדיין להיות עם תנוחה נוחה לעכבר/מקלדת.

כורסת גיימינג? חשבתי על זה אבל זה יקר, מכוער, גדול ולא פותר את בעית המקלדת/עכבר.

נא לא להתפרע למחוזות מופרכים עם ההצעות מבחינת מחיר - אני בטוח שבשביל הכסף הנכון להכל יש פתרון :lol:

אני מחפש משהו סולידי ולא מופרך כי מדובר על גיימינג מזדמן ולא חדר לגיימרים מכורים ועשירים.

פורסם
  • מחבר

http://goo.gl/QBCF5 - עולה 119 ש"ח, זמין בראשל"צ בשחור. :yelclap:

בדיוק משהו כזה (בהנחה שהוא יציב דיו)... :xyxthumbs:

יש גם כרית עם משטח למשל: http://goo.gl/quvJO

שמים אותה על הספה מצד אחד עם העכבר ואת ה-NOSTROMO בצד שני - אולי זה יעבוד... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

עכשיו נשאר:

עכבר - ככל הנראה G700

מקלדת - יש המלצה על מקלדת אלחוטית טובה לגיימינג (עדיף עם תאורה אחורית)? גם איזה NUM PAD יכול להיות חביב אבל לא בטוח שמספיק.

אוניות אלחוטיות - יש אבל לא משהו. צריך המלצה למשהו עם איכות אודיו טובה אבל לא מגושם מדי.

...

נא לא להתפרע למחוזות מופרכים עם ההצעות מבחינת מחיר - אני בטוח שבשביל הכסף הנכון להכל יש פתרון :lol:

אני מחפש משהו סולידי ולא מופרך כי מדובר על גיימינג מזדמן ולא חדר לגיימרים מכורים ועשירים.

האמת שהנוסטרומו דווקא מוצא חן בעיניי יותר ויותר אבל הוא חוטי... אני אריץ כבל USB של 4 מטר בשבילו?

אם כבר חוטי יש לי מקלדת X6 מצויינת...

פורסם

לגבי המקלדת, אין ממש מבחר של מקלדות גיימינג אלחוטיות מוארות.

אתה יכול ללכת על מקלדת כגון ה-Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 מאמזון עם חברת שילוח כגון מאסטופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים