פורסם 2012 ביולי 1913 שנים שלום לכולם . אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב נייד לטובת תקופת הלימודים הקרבה ובנוסף למשחקים נחמדים . ע"פ חוקי הפורום הפרטים מפורטים מטה : * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם לעבודה משרדית וגם למשחקים (קלים אני חושב- לדוג' enemy territory ) . * גודל המסך? רצוי מסך סביר 15" ומעלה . * משקל רצוי? ממש לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר עדיף אני מניח שאני אצטרך אותו בלימודים ל4-6 שעות ללא הטענה ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תודה * בלוטות? מומלץ - לא חייב. * גודל מינימלי של דיסק קשיח - מעל 500G נשמע לי סביר .? * כונן CD/DVD? צורב? יש צורך בצורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL / ASUS - מוכרת בתחום - לא פוסל בכלל עקב חברות - כל מחשב בשיקול נפרד. האופציות העומדות לפני עד כה : DELL N7110 , מחיר :2900 ש"ח . Lenovo g570',4g. cideo card: ATI אם אני לא טועה - מחיר 2400 ש"ח . וAsus g53jw - עם 12G 1TB 10K RAM , כ.מ: Gforce GTX 460M 1.5 GB - כמובן שאני מאוד רוצה את המחשב הנ"ל - האם כדי להשקיע 5K ? האם באמת הוא יחשב חזק ב3 שנים הקרובות ? ראיתי לפי האינטרנט שהדגם הנ"ל רץ מ2010 , לא ישן קצת ? אשמח לייעוץ ע"מ להגיע להחלטה הנכונה . תודה מראש יעקב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.