עבור לתוכן

מחשב פועל חלש מן המצופה.

Featured Replies

פורסם

קודם כל מפרטי הנ"ל:

GIGABYTE Z77X-D3H

sapphire hd 7950 x2 cfx

i5 2500k

seaconic 750w gold

NZXT LEXA

4GB of ram

אוקי, הבעיה.. לפני כחודשיים קניתי את המחשב ומאז תחילת השימוש בו חוויתי רק אכזבות. יש לי נפילות fps ובגלל השימוש בvsync המשחק הופך להיות בלתי שחיק בעליל. חשוב לציין שאני מקבל 40 fps. אני משחק באטלפילד 3 הכל על אולטרה וזה ברור שעל מחשב כזה אין בכלל אתגר להריץ על מעל ל60 fps .. אני משתגע חצי שנה שאני אוסף כל גרוש בשביל לקנות את המחשב הזה... תודה רבה לעוזרים :) הסקייפ שלי: Mika01922

חשוב לציין ששתי הכרטיסים נבדקו והם תקינים לחלוטין...

פורסם

ההיתי ממליץ לך לנסות מספר דברים:

*עדיף לך להוסיף עוד RAM מכוון ואני מניח שיש לך אנטיוירוס ועוד תוכנות הפועלות ברקע ועוד את מערכת ההפעלה עצמה בהנחה שיש לך וינדוס 7 זה כבר לוקח לך בלי להתחיל באזור ה 1.5 נשארת בסוף עם 2 פנויים וזה די צפוף לאחר שתשדרג את הזיכרון תוכל לבטל את קובץ ההחלפה { Paging file } או הזיכרון הוירטואלי דבר שמשפיע על הביצועים.

תעשה ניקוי קטן למחשב עם שני תוכנות שאני ממליץ עליהם שהם

ccleaner ובנוסף את System ninja שניהם חינמיות שים לך שבאתר של System ninja יש לך תוסף ל Ccleaner שמוסיף עוד אפשרויות לנקות עוד "זבל" מהמחשב.

תבדוק שיש לך מספיק מקום פנוי בהארד דיסק ושהוא מאוחה { של מערכת ההפעלה}, אם יש לך כונן נוסף/מחיצה נוספת למקום בו אתה מתקין את המשחקים שלך תבדוק שיש לך מספיק מקום פנוי.

*ווירוסים - תבדוק שאין עליך כל מיני וירוסים המנצלים משאבים מהמערכת .

*תבדוק שהכרטיס מסך שלך מעודכן לגרסא האחרונה,

*תבדוק שאתה רץ בערוץ של X16 ולא ערוצים אחרים בכרטיס מסך הראשי שלך.

כרגע נגמרו לי הרעיונות

תנסה את אלו תגיד אם יש שיפור.

D-;

פורסם

משהו שקורה בהרבה מקרים כאלה, הוא שהHDD מוגדר כחיבור IDE. זה יוצר צוואר בקבוק.

תבדוק בביוס ותראה אם הוא מוגדר כ IDE. אם כן, תשנה לSATA. אם לא, הסיבה חייבת להיות משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

משהו שקורה בהרבה מקרים כאלה, הוא שהHDD מוגדר כחיבור IDE. זה יוצר צוואר בקבוק.

תבדוק בביוס ותראה אם הוא מוגדר כ IDE. אם כן, תשנה לSATA. אם לא, הסיבה חייבת להיות משהו אחר.

אשמח אם תוכל להסביר לי איך עושים את זה.
פורסם

כשהמחשב עולה, הוא עושה ציפצוף וכותב כמה דברים. למטה כתוב לך ללחוץ על F3 או F2 או F כלשהו כדי לפתוח את הביוס. תעשה את זה, ותחפש שם בהגדרות בתור מה ההרדיסק מתפקד. אם כתוב IDE תשנה לSATA.

אל תשכח לשמור!

פורסם

תנסה להריץ עם כרטיס אחד

תצרוב ביוס מעודכן ללוח

שכל הדרייברים יהיו מעודכנים, אם אין דרייבר לציפסט מותקן כרגע אני

ממליץ פירמוט ולהתקין אותו ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים