עבור לתוכן

שאלה | הפיכת שרת למחשב pc

Featured Replies

פורסם

שלום ,

קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit

אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם חוץ ממחיקת ה windows server והתקנת מערכת הפעלה חדשה יש עוד דברים שאני צריך לעשות, והאם אמורה להיות בעיה עם זה ?

בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק)

תודה רבה

פורסם

בדר"כ היצרנים לא מספקים דרייברים לשרתים עבור מערכות הפעלה שולחניות.

במקרים מסוימים, דרייברים למערכת ההפעלה השרתית המקבילה יעבוד. במקרים אחרים צריך לחפש דרייברים ישירות מיצרן הרכיב. לחלק מהרכיבים המיוחדים יותר, לפעמים לא תצליח לגרום לדרייבר לעבוד.

בכל מקרה, מדובר בשרת שגם בזמנו היה entry level בתחום השרתים=בין הזולים מלכתחילה, עם מעבד 2-3 ליבות איטי יחסית מדור ה Core 2, בגרסתו השרתית. ספק כוח אחד, וכו'. (ולהרחיב זכרון יעלה הרבה כסף במידה ואין לו מספיק)

פרט ליציבות שכנראה תהיה טובה יותר, אין לו שום יתרון על מחשב ביתי זול, בשימוש כמחשב ביתי.

לגבי הטייפ גיבוי.. אין כזה דבר אוטומטי - הכל מבוסס תוכנה. תפרמט, לא יהיה שום גיבוי ללא התקנת תוכנת גיבוי, הגדרתה וכו'.

פורסם

בסה"כ מדובר על שרת בתצורת tower. הוא יכול להיות שמיש לרבה דברים, אבל אני בספק רב שהוא יהיה שמיש למשתמש ביתי היום.

הדברים שכן צריכים להדאיג אותך זה שהזכרונות בו הם עם ECC וסביר להניח שגם התמיכה במערכת הפעלה מודרנית כמו Windows 7 תהיה מעוד עקומה.

חוץ מזה, למה מישהו ירצה להחזיק כזאת "מפלצת" בבית לצרכים בסיסיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים