עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש אבל הספק מרעיש בצורה נוראית

Featured Replies

פורסם

ומה שמרגיז עוד יותר זה שקניתי מחשב חדש בגלל שהספק הקודם הרעיש ורציתי להתחדש במחשב חדש במקום להחליף רק את הספק הישן.

מדובר בספק גנרי אבל בכל זאת אני לא חושב שזה אומר שהוא אמור להרעיש.

אז מה כבר אפשר לעשות?

פורסם

על איזה מוצר שילמת?

אם קנית מוצר עם ספק גנרי (שזה סה"כ לא משהו ברוב המקרים) אתה לא יכול לבוא בטענות לחנות.

בעצם, אתה יכול, ואולי אפילו יחליפו לך. אבל אני לא חושב שתוכל, נאמר, לתבוע אותם על זה.

אם לא מחליפים לך, ואתה במצב רוח מודרי (mod), אתה מוזמן לפתוח את הספק ולהחליף למאוורר איכותי יותר.

פורסם

למה קנית ספק ג'נרי? באיזה רעש מדובר?

פורסם
  • מחבר

מה זה מצב רוח מודרי?

ולאיזה מאוורר אתה מציע להחליף? בעצם האם כדאי להחליף מאוורר או להחליף את כל הספק?

יש לי JNP-TECH 230W REAL

וזה חלק מהקנייה הזאת: https://www.ynetshops.co.il/Product/7154/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97_%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1_Intel%C2%AE_Core%E2%84%A2_i5_%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7_

פורסם
  • מחבר

האם הם מחוייבים להחליף את הספק או שלא? יש בכלל תקן לרעש?

אני לא מבין למה אני צריך לקנות ספק חדש וגם אם נניח ואקנה לא בטוח שגם הוא יהיה שקט

פורסם

הם לא מחוייבים, ואין תקן.

אם תקנה ספק מחברה מוכרת תוכל לבדוק קודם ברשת עד כמה הוא שקט

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא יודע מה להגיד. הספק הקודם שלי נחשב ג'נרי אבל למרות זאת הוא עבד מצויין למעלה מ-4 שנים.

מה אני אעשה עכשיו???

פורסם

או מנסה לאלתר משהו בספק הנוכחי (להחליף מאוורר לדוגמא), כמובן שתשכח מכל אחריות בנושא.

או קונה ספק חדש

פורסם
  • מחבר

איזה פאק >:(

יש בעיות עם החנות. ביום שישי הם לא ענו בכלל. היום עשיתי חיפוש והאתר שלהם מפנה אוטומטית לוואיינטשופס. מה אני אעשה עכשיו? לא נראה לי שיש עם מי לדבר. בנוסף גיליתי שהרשת בצרות וככל הנראה מתפרקת (ולכן המחיר הזול של המחשב)

פורסם

נראה לי שתצטרך להוציא את החלב בכוח, כמו בחתימה שלך-

או שתאתר אותם ןתלך להפוך שולחנות, או שתיקח מאוורר מספק ישן או מהאינטרנט ותחליף בנוכחי.

פורסם

JNP-TECH = CIDEV

את הספק הזה אתה אמור להחליף לא בגלל הרעש, אלא בגלל שהוא יפוצץ לך את המחשב לחתיכות

חוצמזה מה זה השטויות האלה להחליף מחשב בגלל מאוורר מרעיש, בכסף הזה היית יכול לקנות את הספק הכי כריזמה שיש של אנרמקס או סיסוניק וגם לשדרג קצת את המחשב הקיים

פורסם
  • מחבר

אבל כתבתי כבר שגם על הספק הקודם שלי (EZcool) קיבלתי חו"ד שליליות והנה הוא עבד כמו גדול 4 שנים.

אני שם לב להבדל במהירות תגובה של המחשב החדש לעומת הישן ובשורה התחתונה מרוצה מהשדרוג. רק הספק מעכיר את האווירה, ובגללו אני נאלץ לפעמים להשתמש במחשב הישן ולהעביר למצב שינה כשאני רוצה לנוח. מחר אני אלך פיזית לחנות (אני במקרה אהיה באזור) ואבקש שיחליפו. אם אני אראה שהם לא מוכנים אני אחליף ספק. על מה אתם ממליצים? זה צריך להיות ממה שמוצע בחנות

פורסם

באיזו חוצפה אתה בא להתבכיין על "נפלאות" הספק הגנרי

כאשר על פני שלושה עמודים בפורום מפרטים הזהירו אותך מפניו

פורסם

ספק גנרי לא בהכרח נשרף תוך זמן קצר. אבל מה קורה אם ה EZcool יתחיל להישרף ולקחת את הלוח ? (תקלה נפוצה ספציפית ב EZcool)

כמו כן יש משתמשים שיש להם ספק גנרי ש "עובד בכיף", אז מידי פעם נשרף להם משהוא אחר במחשב והם מחליפים אבל הספק עובד בסדר אז ניתן להשאיר אותו....

או מחשבים שעובדים "תקין" כש 1/2 מהקבלים גם בלוח וגם בספק מפוצצים - ואחריי זה מתחיל לא להידלק מידי פעם כשמפעילים אותו וכו

בעיות של ספקים גנריים לא מסתכמות ב - סםק שלא מחזיק מספיק זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים