פורסם 2012 ביולי 1813 שנים ומה שמרגיז עוד יותר זה שקניתי מחשב חדש בגלל שהספק הקודם הרעיש ורציתי להתחדש במחשב חדש במקום להחליף רק את הספק הישן.מדובר בספק גנרי אבל בכל זאת אני לא חושב שזה אומר שהוא אמור להרעיש.אז מה כבר אפשר לעשות?
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים על איזה מוצר שילמת?אם קנית מוצר עם ספק גנרי (שזה סה"כ לא משהו ברוב המקרים) אתה לא יכול לבוא בטענות לחנות.בעצם, אתה יכול, ואולי אפילו יחליפו לך. אבל אני לא חושב שתוכל, נאמר, לתבוע אותם על זה.אם לא מחליפים לך, ואתה במצב רוח מודרי (mod), אתה מוזמן לפתוח את הספק ולהחליף למאוורר איכותי יותר.
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים מחבר מה זה מצב רוח מודרי?ולאיזה מאוורר אתה מציע להחליף? בעצם האם כדאי להחליף מאוורר או להחליף את כל הספק?יש לי JNP-TECH 230W REALוזה חלק מהקנייה הזאת: https://www.ynetshops.co.il/Product/7154/%D7%A7%D7%A8%D7%A2%D7%A0%D7%95_%D7%90%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7_-_%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97_%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1_Intel%C2%AE_Core%E2%84%A2_i5_%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7_
פורסם 2012 ביולי 1813 שנים שים לב ששדרוג לספק של אנרמקס עולה שם כמו מחיר מלא. זה רק מעיד על כמה הספק שברשותך גרוע.מחשב חדש - הייתי ממליץ לקנות ספק אחר, זה למשל ממש זול ואיכותי:http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=HEC-300VN&Cat2Cat1ID=42&Cat2ID=0&aff=〈=he
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר האם הם מחוייבים להחליף את הספק או שלא? יש בכלל תקן לרעש?אני לא מבין למה אני צריך לקנות ספק חדש וגם אם נניח ואקנה לא בטוח שגם הוא יהיה שקט
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים הם לא מחוייבים, ואין תקן.אם תקנה ספק מחברה מוכרת תוכל לבדוק קודם ברשת עד כמה הוא שקט
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר אני כבר לא יודע מה להגיד. הספק הקודם שלי נחשב ג'נרי אבל למרות זאת הוא עבד מצויין למעלה מ-4 שנים. מה אני אעשה עכשיו???
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים או מנסה לאלתר משהו בספק הנוכחי (להחליף מאוורר לדוגמא), כמובן שתשכח מכל אחריות בנושא.או קונה ספק חדש
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים מחבר איזה פאק יש בעיות עם החנות. ביום שישי הם לא ענו בכלל. היום עשיתי חיפוש והאתר שלהם מפנה אוטומטית לוואיינטשופס. מה אני אעשה עכשיו? לא נראה לי שיש עם מי לדבר. בנוסף גיליתי שהרשת בצרות וככל הנראה מתפרקת (ולכן המחיר הזול של המחשב)
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים נראה לי שתצטרך להוציא את החלב בכוח, כמו בחתימה שלך-או שתאתר אותם ןתלך להפוך שולחנות, או שתיקח מאוורר מספק ישן או מהאינטרנט ותחליף בנוכחי.
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים JNP-TECH = CIDEVאת הספק הזה אתה אמור להחליף לא בגלל הרעש, אלא בגלל שהוא יפוצץ לך את המחשב לחתיכותחוצמזה מה זה השטויות האלה להחליף מחשב בגלל מאוורר מרעיש, בכסף הזה היית יכול לקנות את הספק הכי כריזמה שיש של אנרמקס או סיסוניק וגם לשדרג קצת את המחשב הקיים
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים מחבר אבל כתבתי כבר שגם על הספק הקודם שלי (EZcool) קיבלתי חו"ד שליליות והנה הוא עבד כמו גדול 4 שנים.אני שם לב להבדל במהירות תגובה של המחשב החדש לעומת הישן ובשורה התחתונה מרוצה מהשדרוג. רק הספק מעכיר את האווירה, ובגללו אני נאלץ לפעמים להשתמש במחשב הישן ולהעביר למצב שינה כשאני רוצה לנוח. מחר אני אלך פיזית לחנות (אני במקרה אהיה באזור) ואבקש שיחליפו. אם אני אראה שהם לא מוכנים אני אחליף ספק. על מה אתם ממליצים? זה צריך להיות ממה שמוצע בחנות
פורסם 2012 ביולי 2313 שנים באיזו חוצפה אתה בא להתבכיין על "נפלאות" הספק הגנריכאשר על פני שלושה עמודים בפורום מפרטים הזהירו אותך מפניו
פורסם 2012 ביולי 2313 שנים ספק גנרי לא בהכרח נשרף תוך זמן קצר. אבל מה קורה אם ה EZcool יתחיל להישרף ולקחת את הלוח ? (תקלה נפוצה ספציפית ב EZcool)כמו כן יש משתמשים שיש להם ספק גנרי ש "עובד בכיף", אז מידי פעם נשרף להם משהוא אחר במחשב והם מחליפים אבל הספק עובד בסדר אז ניתן להשאיר אותו....או מחשבים שעובדים "תקין" כש 1/2 מהקבלים גם בלוח וגם בספק מפוצצים - ואחריי זה מתחיל לא להידלק מידי פעם כשמפעילים אותו וכובעיות של ספקים גנריים לא מסתכמות ב - סםק שלא מחזיק מספיק זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.