פורסם 2012 ביולי 1813 שנים שלום,יש לי מחשב נייד די ישן (Core 2) של לנובו ששבק חיים, הוא לא עולה אחרי הספלאש סקרין של הביוס ולא מגיע לPOST. נראה כמו בעיית חומרה, ניסיתי לאפס את הביוס וזה לא עזר.איפה באיזור המרכז יש מעבדה אמינה ואיכותית שמתקנת לנובו?תודה, זיו
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים איזה דגם בדיוק?בעיקרון, המעבדות הרשמיות שמתקנות מחשבים של לנובו הם IBM (בגבעת-שמואל, רק חלק מהדגמים) וCPM (בתל-אביב). אבל המחירים שלהם יהיו מטורפים (במיוחד אם צריך להחליף לוח אם, וזו אפשרות קיימת).תן יותר פרטים על המחשב, אולי נוכל לעזור לך כאן.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים יתכן והתקלה היא הדיסק קשיח / זיכרון או כל חלק אחר.ניסית להעלות את המחשב בעזרת live cd כלשהו? באיזה חלק בדיוק בהעלאה זה נתקע? המחשב מצפצף? יש הודעה כלשהי?אם תוכל להעלות סרטון ליוטיוב שבו תצלם את מסך המחשב מרגע ההפעלה זה יכול לעזור.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים מחבר אני לא מגיע למסך של בחירה מאיפה לעלות ככה שאני לא יכול להעלות live cd. יש מסך לפני שהמחשב עולה שכתוב עליו thinkpad או משהו כזה ושם הוא נתקע. אני לא יכול להגיע אפילו לביוס.
פורסם 2012 ביולי 1913 שנים אי אפשר בפשטות להחליף BIOS.תחילה הייתי מנסה לנתק את כל מה שאפשר לנתק (דיסק קשיח, כונן אופטי, כרטיסי רשת אלחוטיים, ובודק האם כך המחשב עובר POST.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.