פורסם 2012 ביולי 2013 שנים קבל זה שתי מלבנים.קרמי זה כשאר שני המלבנים לבנים, ואלקטרוליטי כאשר אחד מהם שחור.
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר תודה על ההסבר רק יש לי עוד מספר שאלות ממוקדות:r1-נגד משתנה r4 - נגד משתנה אך לא הבנתי מה ההבדל רק בציור יש אחד עם חץ והשני עם מקל גולף ??? (בין r1 ל r4)r2-נגד פשוטr3-נגד פשוט גם r5-נגד של 10 אוהם אבל למה הנגדים האחרים מופיעים עם kים?? ??? קבליםקבל זה שתי מלבנים.קרמי זה כשאר שני המלבנים לבנים, ואלקטרוליטי כאשר אחד מהם שחור.זה לא אמור להיות כשנהים שחורים??c1-לפי זה קרמי אלא עם צריך שניהם לבנים ??? c2-ואלקטרוליטי c3-ואלקטרוליטי c4-ואלקטרוליטי ויש לי עוד שאלה שמופיעה בסרטוט
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים זה מחובר לאותה נקודה, זאת האדמה.האדמה היא המינוס ואתה לא צריך לחבר משהו מיוחד שם.
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים מחבר חלק lm368 בפינ מס' 3 איך הוא? הוא מתחבר לנגד או שהוא מתחבר לקבל של 9v-?
פורסם 2012 ביולי 2013 שנים אבל המינוס של הסוללה כבר יש לאא? (משמאל ל 9v -)אז מזה??המעגל מוזן על-ידי ספק כוח סימטרי או על ידי 2 סוללות המחוברות בצורה הבאה.
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים מחבר תודה על התגובות,אז ע"פ מה שאתה אומר סה"כ מתח המעגל הוא 9v או שתי בטריות של 3??? או שזה סתם הדגמה???ולאן הולך ה ground ? (הרי ground = מינוס )וע"פ מה שאתה אומר החוט של ה9v + (למעלה ימינה בסרטוט) הולך לזחלן של טרימר? וגם אותו חוט נותן גם לרגל הרגילה?
פורסם 2012 ביולי 2113 שנים המעגל מוזן על ידי 2 סוללות של 9 וולט בדיוק כמו בשרטוט שצירפתי.החיבור האמצעי בין שתי הסוללות (אדמה ווירטואלית) יש לחבר לאדמה של הרכיב LM386 היכן שמתחברת רגל מספר 2 של הרכיב.רגל מספר 3 של מגבר השרת מתחברת לזחלן של הפוטנציומטר וזה לא אותו הפלוס שמזין את המעגל.בחשמל/אלקטרוניקה יש פלוס, מינוס וגם אדמה וירטואלית ולא תמיד המינוס הוא אדמה.
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים מחבר א. תודה רבה על התגובה נראה לי שממש הבנתי (פחות או יותר) פשוט לא הסברתי אותי נכון, וע"פ מה שאתה אומר החוט של ה9v + (למעלה ימינה בסרטוט) הולך לזחלן של טרימר? וגם אותו חוט נותן גם לרגל הרגילה? התכוונתי שהאם ה החוט של ה 9v+ הולך גם לr1 לזחלן וגם ללנגד עצמו? והאם ניתן להוסיף ספק כח של 18v??? כמה אמפר זה צריך להיות?
פורסם 2012 ביולי 2213 שנים 1. אתה צריך לרכוש ספק כוח כפול שמוציא +-/9 וולט ולא ספק של 18 וולט.2. בקשר לשאלה השנייה התשובה היא כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.