עבור לתוכן

דרך להנמיך את עוצמת הבהירות של הLED של FRACTAL R3

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם?

Tools: phillips screwdriver, black permanent marker

1. unplug psu

2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs)

3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding

4. gently pull the power button housing from the front panel

5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing

6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too)

7. reassemble

8. enjoy

פורסם

לא עדיף לחבר את הלד לחיווי פעולת HD וזהו ? :P

פורסם

ואז הוא יהבהב לו...

אפשר להשתמש בשיטה של הטוש גם בלי לפרק את הפאנל הקדמי.

פורסם
  • מחבר

חיברתי מכלכתחילה לHD אבל נהיה לי דיסקוטק בחדר בלילה.

אני מנסה עכשיו את שיטת הטוש.

עידכון : השיטה עובדת מעולה! הצלחתי להפחית בצורה משמעותית את הבהירות הנוראית הזו.

טיפ - תשתמשו בטוש אדום בלתי מחיק.

בנוסף, לא חייבים להדביק בחזרה את הלד עם דבק חם - הוא נכנס די חזק למקום שלו.

מה שכן, נראה לי לי שהווסת מהירות של המאווררים לא ממש מגיב לפעולה.

צריך להיות שינוי משמעותית בסיבוב שלהם כשמשחקים עם הפוטנציומטר?

פורסם
  • מחבר

מתנצל על ההקפצה אבל מישהו??

פורסם

השינוי מורגש, אולי משהו לא תקין ברכיב.

אתה בכלל שם לב לשינוי?

פורסם
  • מחבר

לא, ממש לא מרגיש הבדל.

אולי צריך לחבר את המאווררים לחיבור F שונה?

יש דרך אולי לעשות גישור ולחבר את הכרטיס ללוח כדי לראות את מהירות הסיבוב?

פורסם

כל עוד המאוורר מסתובב הבעיה היא על הלוח ולא בחיבורים, גם לא רואה מה הטעם למדוד RPM יש הבדל מורגש בין מקס' למינימום.

בכל מקרה אם תחבר את החוט הצהוב של המאוורר לפין המתאים(תסתכל בחוברת לוח איזה פין זה ) על הלוח אתה אמור לראות את מהירות הסיבוב שלו.

פורסם
  • מחבר

שוב תודות על העזרה רובי :)

לגבי הבעיה:

יש לי כניסת SYSFAN פנוייה בלוח אבל אני לא רואה דרך לחבר את הלוח ויסות הסיבוב אליה.

אני צריך לצאת מחיבור נקבה שיתחבר לכניסה הזו ומשם לכניסת מאוורר השלישית שכרגע לא מאויישת?

פורסם

אתה לא צריך לחבר את בכלל את הלוח עם הבקר, מה שאתה צריך לעשות זה לחבר בין הפין של הRPM בSYSFAN עם הפין שלא מחובר בF1/F2/F3(שם יש רק אדום ושחור, הצהוב נשאר מנותק ואותו צריך לחבר לפין המתאים)

מקווה שהתמונה הזו תעזור לך להבין, המולקס הגדול זה רק אספקת חשמל(כמו F1/F2/F3), המחבר 3 פין למטה הוא למאוורר וה3 פין שמחובר רק לצהוב מתחבר ללוח אם כדי לראות מהירות סיבוב.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם את הF היותם כרגע לחבר ללוח אם?

פורסם

לא.(לא צריך להיות שום חיבור בין הבקר ללוח)

לא ברור לי למה ההודעה הקודמת לא הובנה(תקרא אותה שוב), הFים מספקים חשמל, גם 2 פינים מהSYSFAN מספקים חשמל, ופין אחד שייך לחיישן RPM. את הפין הזה אתה צריך לחבר לחוט הצהוב שבא מהמאוורר..

לגבי התמונה ממוקדם, מסתבר שהיא לא צורפה כראוי, אבל תראה

http://fanadaptors.com/wp-content/uploads/2011/03/4-pin_PSU_3-pin_3-pin_RPM.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים