פורסם 2004 בינואר 1121 שנים זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר:http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.aviהעלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P:מה אתם אומרים ?אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים אייי איי ;D זה מצחיק מרוב טימטום .על זה שהוא ציטר הם זרקו אותו כמו גוש טינופת ושברו לו את המחשב למיליון רסיסים.מוסר השכל : dont cheat
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים ראיתי את הסרט המטומטם הזה לפני כמה זמן,נראה לי שהוא קצת מבויים,בכל אופן כתוב שהמחשב שלו עולה 2000 דולר...מה שלא נראה לי הגיוני אפילו מבעד האיכות הגרועה... דבר שני,בתור בנאדם,צ'יטר או לא צ'יטר שנוגעים לי במחשב ונוגעים בי הייתי הולך מכות חבל"ז במיוחד עם חבורת נכים שצועקת בקול פאגי יש לנו צ'יטר... האמת היא שכל בנאדם לא היה כזה רגוע אחרי שעשו לו כזה "מודינג" מטורף למחשב... מצד שני חבר שלי אמר לי שאחד מפורום בחו"ל קיבל את הסרט המלא ושם זה נראה יותר משכנע... ווטאבר!
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר למישהו אוליי יש את הסרט המלא ?באמת זה נראה קצת מזוייף, אבל קשה להחליט...קודם כל, אי אפשר ללכת מכות עם המון זועם...אלא אם יש לך מכונת ירי..הדבר האחרון שנשאר לו לעשות זה לברוח משם בוכה :'(מה שאולי הכי מרמז על כך שזה זיוף זה שברגע שההוא צעק "אני חושב שיש לנו צ'יטר" ישר קפצו עליו בלי אפילו לברר מה קרהנכון זה ישן, אבל רצית להביא את זה לאנשים שלא ראוזאת גם הסיבה לכך שכתוב שהמערכת שלו עולה 2000$עריכה: כן זה מזוייף, ראו איך מניחים את הצ'יטר בזהירות על הרצפה והוא מתגלגל
פורסם 2004 בינואר 1221 שנים רואים שאתה סיאסר לפי ההודעה האדיוטית שלך איזה טימטוםמתאים ל CSERS וואלה,שניכם פשוט אינטלגנטים,שנונים וגם חכמים בצורה מדהימה-שום דבר לא בורח מעיני הנץ שלכם :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.