פורסם 2004 בינואר 1121 שנים חברה מישהו תעזרו לי בבקשה אני נואש אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה לי הודעה כזאת שיש בא או שלח דוח שגיאות או אל תשלח אני מעלה תמונה של השגיאה כדי שזה יעזור לכם תעזרו לי בקשההההההההההההההההההההה בבקשה תעזרו לי
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים בנוסף לתמונה יעזור גם אם תגיד מי הספק שלךאם זה כבלים או די אס אל?איזה מודם יש לךאיזה וינדוז יש לך
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים האינטרנט לא עובד רק באקספלורר או שגם תוכנות אחרות כמו קאזה לא עובדות?אם כתוב גם את מספר השגיאה זה יעזורחיפוש קטן בגוגל מוצא לך מה הבעיה וכמו שאמרו פה כבר תראה את החלון מאחורה אף אחד לא מבין כלום ממה שכתוב שם
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר תוכנות אחרות עולות האינטרנט בסדר רק עולה לי באינטרנט אקספלורר השגיאה. השגיאה היא עם לשלוח או לא לשלוח הנה אני יעלה תמונה
פורסם 2004 בינואר 1321 שנים דבר ראשון: נתקע לך המקש של האות ה' במקלדת? למה להאריך מילים ככה? זה פורום פה, לא צ'אט. זה מציק לקרוא הודעות כאלה.דבר שני: ניסית לעדכן את הווינדוס מאתר העידכונים? www.windowsupdate.comאם לא, תנסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.