עבור לתוכן

לא יכול לשנות מתחים בbios

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בדקתי עוד פעם והקירור כן מתחמם כשהפעלתי בדיקת מאמץ.

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתחמם ל 70 ? בטמפ כזו, אתה בקושי יכול לגעת בגוף קירור בתחתית שלו. זה המצב?

לפנ כן כתבת שהוא קריר.

אם גוף קירור כזה מורכב טוב, הוא אמור לשמור על טמפ נמוכה יחסית, אפילו במאמץ מלא לאורך זמן. אנא בדוק שמורכב טוב שוב, כפי שהציעו לך.

פורסם

פותח התרד לא מובן לי מה בדיוק הבעיה..הטמפ' או היכולת שלך לשחק במתח ?

כמו כן מה הנתונים של הOC שביצעת ?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא הטמפרטורה הגבוהה, רק חשבתי שאולי בעיית הטמפרטורה קשורה למתחים.

הגעתי עם הoc לתדר של 4.3GHZ ובלי העלאת מתחים בכלל, אך זה רושם בbios של הלוח שם שהצתח של במעבד הוא 1.398 ושזה דיי גבוה אז רציתי להוריד בתקווה שזה יפתור את הבעיה.

פורסם

תבדוק את הטמפ' במנוחה ומאמץ עם REAL TEMP ותעדכן אותנו גם בטמפ' החדר+-..

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת טמפרטורת החדר?

עם או בלי מזגן?

פורסם

בזמן הבדיקות (אם היה מזגן, אז עם)?

פורסם
  • מחבר

במנוחה 39-42 מעלות

במאמץ 60-69 מעלות

פורסם

אין מצב שגוף הקירור מחובר (יושב) טוב, תנסה לחבר אותו מחדש (לא צריך לקחת יותר מ-10 דקות, כן אני יודע שצריך להוציא את כל הלוח).

פורסם

אוקי ומה הטמפ' בחדר ? בערך ? שכן בחום של הימים האלה הטמפ' יכולה להגיע ל35-40+ ואז זה הגיוני..

אם אתה עם מזגן וטמפ' החדר עומדת על 25+- אז זה גבוה ביחס לקירור..

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהחדר הוא דיי חם גם עם מזגן

פורסם

אם ככה זה די הגיוני..תבדוק שהמאווררים של הקירור עובדים על MAX RPM ולפי דבריך הקירור מהודק..

פורסם
  • מחבר

המאווררים עובדים על max rpm. יש לי את המארז corsair cardibe 500r, יש לי מקום להוסיף עוד שלשה מאווררים של 14 ס"מ, שניים למעלה ואחד למטה. יש לי רק מאוורר אחד שמוציא אוויר והוא מאחורה לעומת שלשה שמכניסים אוויר. יש סיכוי שהבעייה היא בסירקולציה של המארז?

או אולי לא עשיתי את הoc למעבד בצורה טובה והרסתי שם משהו?

פורסם

אין מצב שגוף הקירור מחובר (יושב) טוב, תנסה לחבר אותו מחדש (לא צריך לקחת יותר מ-10 דקות, כן אני יודע שצריך להוציא את כל הלוח).

למה צריך להוציא את כל הלוח אם בשביל לפרק מאורר מעבד? :o

אם אני ארצה להחליף מעבד במחשב שלי אני אצטרך לפרק את כל הלוח וכל מה שמחובר אליו? נשמע כמו לא מעט עבודה :screwy:

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר להוסיף לnoctoa nh d14 מאוורר נוסף, יכול להיות שזה מה שיפתור את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים