פורסם 2012 ביולי 1613 שנים היי, בזמן ששחיקתי עם הזכרונות של המחשב (הכנסתי הוצאתי החלפתי) כנראה שקרה משהו..עכשיו כשאני חמבר את המחשב הוא עובד והכל אבל אין צג במסך! ווידיתי שהקבל מאחורה של המסך מחובר היטב אבל זה לא עזר..מה לעשות?
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר ממש יכול להיות אני שיחקתי עם זה איזה חצי שעה ואז פרשתי..ניסיתי להכניס כמו שהוצאתי אבל איבדתי את חוש הכיוון..כשאני מנסה להכניס את אחד הזכרונות וסוגר את הסוגרים בקצוות הוא רופף ואפשר "לקחת" אותו ממש בקלות הוא לא נתפסעריכה:שמע אני לא חושב שזהזה..המחשב אמור לעלות גם אם אין שום זיכרון? (לא מבחינה שהמחשב נדלק אלא המסך והכל והמערכת ההפעלה כי זאת בעצם הבעיה)
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר שמע אני לא חושב שזהזה..המחשב אמור לעלות גם אם אין שום זיכרון? (לא מבחינה שהמחשב נדלק אלא המסך והכל והמערכת ההפעלה כי זאת בעצם הבעיה)
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים לא, .הוא אמור לצפצף שאין זיכרון ולא לעלות כלום.צריך להכניס את הזכרונות כך שהקליפסים ייסגרו בעצמם על הסטיק עד הסוף. ולפעמים זה מצריך לחיצה חזקה יחסית.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר הוא לא מצפצף ולא כלום.. ובכל זאת הזכרון לא נתפס כמו שצריך! אני גם לא יודע באיזה כיוון להכנס אותו כשהריבועים של KINGSTON (החברה) השחורה האלה הם כלפי מעלה או למטה?
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים שמע אני לא חושב שזהזה..המחשב אמור לעלות גם אם אין שום זיכרון? (לא מבחינה שהמחשב נדלק אלא המסך והכל והמערכת ההפעלה כי זאת בעצם הבעיה)אין דבר כזה.אם אין זכרון מערכת ההפעלה לא תעלה.אני לא חושב שהלוח חייב לצפצף. יצא לי כבר להתקל במקרים זהים. יכול להיות גם שבכלל לא מחובר לך ספיקר.בכל מקרה, מצפצף או לא, אתה צריך לחבר את הזכרונות כמו שצריך.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר יכול להיות שהבעיה בזכרון והקצוות שלהם לא טובים כשירים לחיבור? או שאולי הסלוטים בלוח אם הם הבעייתיים
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים אבל אתה בעצמך אומר שהזכרון אפילו לא ישב בתוך הסלוט.שים לב שעל הסטיק זכרון יש מגרעת קטנה בצד שאמור להכנס לתוך הסלוט. המגרעת אמורה להתאים לבליטה קטנה בסלוט עצמו.זה לא סימטרי ואתה לא יכול להכניס את הזכרון הפוך.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים קודם כדאי שתוודא ששני סוגי הסטיקים בעלי אותם נתונים - תדר, תזמונים ומתח. במידה ולא, תגדיר קודם את הנתונים לפי הדרישות הגבוהות יותר - התדר הנמוך, התזמונים המשוחררים והמתח הגבוה ואז תנסה את החדשים שוב.אתה יכול קודם לנסות את החדשים בלבד (להוציא את הקודמים) ולאפס את הביוס. כך תודא שהם תקינים.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר אבל אתה בעצמך אומר שהזכרון אפילו לא ישב בתוך הסלוט.שים לב שעל הסטיק זכרון יש מגרעת קטנה בצד שאמור להכנס לתוך הסלוט. המגרעת אמורה להתאים לבליטה קטנה בסלוט עצמו.זה לא סימטרי ואתה לא יכול להכניס את הזכרון הפוך.במקרה שמתי לב עכשיו וברוב טפשותי לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות..בכ"מ אחד מתוך שתי הזכרונות נתפס היטב מה שמוביל אותי לבעיה נוספת:עד לפני היום היה לי זכרון אחד של - Kingston DDR3 2GB 1333MHzוהערב קניתי עוד אחד (http://ksp.co.il/?uin=8516)אח למרבה הפלא כשהחלטתי להביט בשניהם גיליתי שכנראה הם לא אותו דבר:http://img513.imageshack.us/img513/4741/img0168xy.jpgבדקתי ואכן תיאמתי שהפרטים שלהם במלבן הלבן הזה רובן זהיםשימו לב - השמאלי הוא הישן והוא הבעייתי - הוא מסרב להיתפס בשוליים והם לא נסגרים עליוהימני החדש נתפס בהצלחהבכ"מ יש פה איזה טעות?
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר אני חייב להגיד שהצלחתי להכניס את שני הזכרונות כעת ואפשר לומר בוודאות כי הסוגרים העליונים ננעלו במלואם אך אני לא יכול להגיד אותו דבר על הסוגרים התחתונים בוודאותחיברתי את המחשב והתוצאה זהה.. NO SIGNAL, המסך שחוראני ממש בטוח שחיברתי את הזכרונות טוב אפילו שמעתי קליק כשלחצתי יותר חזקמה לגבי הזכרונות? הם זהים?
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים תבדוק עוד פעם את הסוגרים העליונים ועוד פעמים את הסוגרים התחתונים.כשהכנסת סטיק אחד כמו שצריך המחשב עלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.