פורסם 2012 ביולי 1613 שנים החדשות הטובות הן שקבלתי לפני כמה דקות את החשבונית הראשונה של גולן טלקום שמכסה חודש פעילות שלם.החיוב הכולל עבור 4 המינויים שניידתי לגולן עומד על 108 שקל.החשבונית האחרונה של אורנג' עבור אותם 4 מינויים היתה על סך 528 שקלים.החשבון מפורט ביותר וכולל את כל פרטי השיחות שבוצעו (תאריך ושעה, אורך השיחה ומס הטלפון שחויג) וה-SMS שנשלחו (תאריך ושעה ומס הטלפון אליו נשלח).כל מילה מיותרת.החדשות הפחות הטובות הן שיש בעיה בחשבונית למי שנמצא בתוכנית ה-10 שקלים. בניגוד למובטח, שיחות לשירות הלקוחות של גולן חוייבו בתעריף הרגיל (18 אג' לדקה) במקום להיות בחינם. בחשבונית רואים זאת כהתקשרות למספר 058-7778166.שוחחתי עם שירות הלקוחות של גולן (דרך אגב ענו שם אחרי פחות מ-2 דקות...) והם מודעים לבעיה. הם כמובן יזכו את העלות של כל השיחות הללו.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים מחבר כולם בתוכנית 10 שקלים - כלומר בחיוב בסיסי של 40 שקל. 68 השקלים הנוספים הם כתוצאה מגלישה ב-3G וחריגה מה-60 דקות שכלולות במחיר.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים בין כל מאות השיחות הודעות וגלישה אין חישוב סה"כ דיבור/גלישה/הודעות... חבל. החיוב על הגלישה נראה לי קצת מצומצם.. (חבילה של 10שח)
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים אצלי לא מופיע פירוט השיחות בחשבונית. אתה מדבר על החשבונית באתר? עריכה: עכשיו אני רואה את החשבונית המפורטת, גם זיכו אותי על החשבונית הקודמת והוציאו חשבונית חדשה מעודכנת (וזולה יותר 37 ש"ח לעומת 53 ) חבל שאין סיכום של של הכל - סה"כ SMS-ים וסה"כ דקות שיחה.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים חשבונית אכן מעניינת.גם אני קיבלתי חשבונית על סך 13 שח, שזה עלות חבילת ה10 עד ה 25.7 ועלות של אינטרנט לתקופה של עד ה 24.6מה שחבל זה שחוץ מהמחיר אין את פירוט כמות הגלישה מחוץ לחבילה שזה משהו שלדעתי דיי חובה בשביל שיהיה אפשר לעקוב אחרי דפוסי השימוש שלך, ולראות אם האפליקציה שמיועדת לזה תואמת לספק.בקיצור, יש עוד שיפור לחשבונית אבל הם בכיוון טוב.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים מחבר אני מניח שגולן תציג את המידע הזה בעתיד אבל עד אז די קל לדעת כמה צרכת. תסתכל בכמה חוייבת על הגלישה - זה בשורה האחרונה של פירוט השיחות. את הסכום הזה תכפיל ב-1.16 כי הוא אינו כולל מע"מ.את התוצאה, תחלק ב-0.09 שזה עלות MB גלישה ולתוצאה תוסיף 10 (אתה מקבל 10M מתנה בחבילת ה-10 שקל).המספר שמתקבל הוא נפח הגלישה הכולל שלך ב-MB.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים בזכות התרד הזה התניידתי לגולן. (רציתי עוד קודם, סתם עצלן)אני לא צפוי לחסוך יותר מידי, גם בתקופות ההזויות, בדיעבד, של שקל לדקה לא עברתי את ה-180 שקל. והיום בתעריף הנוכחי לא עברתי את ה-140-150 שקל. ושליש מהמחיר היה על החבילת גלישה של 2.5GB.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים בדקתי עכשיו את החשבוניות.זה נראה בערך ככה:חיוב חד פעמי (הזמנת סים)חודשי (תשלום רגיל)זיכוי (על התשלום הקודם)חודשיזיכויחודשי.מעניין לכבוד מה כל הזיכויים.נ.ב.: האפשרות לראות בחשבונית כל שיחה שביצעתי וכל SMS ששלחתי- פשוט תענוג.
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים שלחתי להם מייל וענו לי שבקרוב הם ישיקו מעקב מלא באתר אחרי כל השיחות/SMS/גלישה.לדוד משה, הזיכויים הם על חיובים לא נכונים, אני לא עקבתי אחרי השימוש שלי בחודש הראשון לכן לא יכולתי לדעת כמה השתמשתי ולא יכולתי לדעת האם החשבונית מוצדקת או לא, וקיבלתי 53 ש"ח, ואז זיכו אותי וחייבו אותי 37 ש"ח שזה החשבון האמיתי שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.