עבור לתוכן

רכיבים מפוצצים בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום! לאחרונה אני נתקל כל הזמן בקפיאות ובמסכים לבנים בווינדוס, פירקתי את הכ"מ והבחנתי ברכיבים כמו מפוצצים? האם הכ"מ גמר את הקריירה? מדובר בhd4850 מלפני 3 שנים בערך..

פורסם

בערך 3 שנים? יכול להיות שהוא עדיין באחריות?

אם לא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537455.0

רק אצלך כרטיס מסך טוב יותר.

ולכן שיקול כספי שונה.

פורסם
  • מחבר

לא, זה כבר לא באחריות. יש לי שאלה אחרת אבל: בזמנו החלפתי את קירור הסטוק ל-Twin Turbo בשביל שיהיה לי שקט. בTwin Turbo היו שתי אופציות :7V או 12V. אני חיברתי את ה7V כי זה היה יותר שקט וממילא כבר לא שיחקתי במחשב. אבל אחי כן היה משחק במחשב. אז יכול להיות שזה קרה מזה שהיה עומס אבל הקירור היה על "חצי כוח"?

פורסם

אפשרי בהחלט ,אבל לא ניתן לדעת בוודאות.

פורסם
  • מחבר

טוב מכיוון שגם ככה אין לי מה להפסיד אני אנסה להחליף את הקבלים האלה בעצמי.אם לא ילך לא נורא נקנה איזה משהו חדש/משומש.

תודה על העזרה!

פורסם

אם יש לך ניסיון, אז בהחלט אפשרות הכי זולה.

אם לא, כדאי לשאול כמה יעלה להחליף אותם במעבדה או חנות אלקטרוניקה. זה צריך עדיין לצאת הרבה יותר זול מכרטיס חדש.

פורסם

אני לא היתי ממליץ לך להיתעסק יותר מדי זאת הסיבה שבחנות מחליפים ולא מתקנים,

הוא יחזיק לך חודש ואחרי זה תצטרך להחליף אותו הכרטיס.מ פשוט עשה את שלו גם זאת הסיבה שהאחריות היא ל3 שנים.

פורסם

ניתן להחליף את הקבלים

כל קבל כ- 1.5-3 שקלים

5 דקות למי שיש מלחם ואקדח שואב בדיל

עדיף שמישהו שמבין יעשה כי אסור לחמם יותר מידי את המעגל

והכרטיס שוב יעבוד

כמו כן יש את אותה הבעיה בלוחות אם והחלפה פותרת

פורסם

קודם כל 50% שזה יצליח, לאחר מכן ועבד זה לא יחזיק לאורך זמן מניסיון שלי.

פורסם
  • מחבר

במידה ואחליט להחליף כ"מ, מה יכול להתאים לי לשימוש בסיסי בלבד(אינטרנט, תכני HD) ללא משחקים?

פורסם

קודם כל 50% שזה יצליח, לאחר מכן ועבד זה לא יחזיק לאורך זמן מניסיון שלי.

ובמידה והוחלפו לקבלים תואמים בערכים ובאיכות - הכרטיס גם יחזיק 10 שנים. זה שהיה לך ניסיון רע בגלל שהשתמשת בקבלים לא מתאימים ו/או שביצעת את העבודה בצורה לא טובה ו/או שהמשכת להשתמש בספק גנרי - זו בעיה שלך. גל מקרה לגופו.

לא "מתקנים" כ.מסך במסגרת האחריות מכיוון שהיצרן / יבואן מכסה את הנזקים האלו ונותן כרטיס חליפי, ואין לו זמן להתעסק עם החלפת קבלים.

במידה ואחליט להחליף כ"מ, מה יכול להתאים לי לשימוש בסיסי בלבד(אינטרנט, תכני HD) ללא משחקים?

תחליף את הקבלים או תבקש מחבר שיעזור לך. סה"כ עלות מסתכמת בכ 20 והסיכויים להצלחה גבוהה מאוד - מה שאתה חווה זו סימפטומים טיפוסיים של קבלים נפוחים.

בנוסף, תצטרך לפתור את הבעיה שגרמה לקבלים להתנפך מלכתכילה - כמעט תמיד מדובר בספק כח גנרי / איכות ירודה, אחרת התופעה תקרה שוב לאחר כמה שנים (גם בכ.מסך חדש).

איזה ספק כח (חברה + דגם) יש לך?

פורסם

מחזק את ההמלצה מעלי לגבי ספק הכוח - שעלול לגרום לנזקים בכבלים במקרה שמדובר על ספק ג'נרי.

תפרט איזה דגם, ויצרן הספק, ומתי נקנה.

יש לי במחשב משני לוח של ASUS (סוקט 939) שהוחלפו בו כמה קבלים לפני כשנה, והלוח עדיין מתפקד מצויין, ועוד מס' רכיבים שהקבלים הוחלפו ומשרתים אותי עד היום.

אם להתייחס לעלות הזניחה של תיקון קבל, שווה בהחלט לנסות להלחים קבלים חדשים במידה ויש אצלך או חבר/מכר, את הכלים והידע :xyxthumbs:

אם אתה מחפש כרטיס חדש מינימליסטי, הכי זול יש HD5450, שתומך בDX11. אבל קח בחשבון שהוא הרבה יותר חלש מהכרטיס שיש לך כרגע(עם הבעיה)

פורסם

לפי המפרט שלו , יש לו Hiper 425W

שלפי חיפוש שלי בפורום ניראה כספק סביר.

לכן החלפת קבלים בהחלט אפשרות המומלצת-זולה.

פורסם

ובמידה והוחלפו לקבלים תואמים בערכים ובאיכות - הכרטיס גם יחזיק 10 שנים. זה שהיה לך ניסיון רע בגלל שהשתמשת בקבלים לא מתאימים ו/או שביצעת את העבודה בצורה לא טובה ו/או שהמשכת להשתמש בספק גנרי - זו בעיה שלך. גל מקרה לגופו.

לא "מתקנים" כ.מסך במסגרת האחריות מכיוון שהיצרן / יבואן מכסה את הנזקים האלו ונותן כרטיס חליפי, ואין לו זמן להתעסק עם החלפת קבלים.

תחליף את הקבלים או תבקש מחבר שיעזור לך. סה"כ עלות מסתכמת בכ 20 והסיכויים להצלחה גבוהה מאוד - מה שאתה חווה זו סימפטומים טיפוסיים של קבלים נפוחים.

בנוסף, תצטרך לפתור את הבעיה שגרמה לקבלים להתנפך מלכתכילה - כמעט תמיד מדובר בספק כח גנרי / איכות ירודה, אחרת התופעה תקרה שוב לאחר כמה שנים (גם בכ.מסך חדש).

איזה ספק כח (חברה + דגם) יש לך?

בתור אחד שמבלה את רוב זמנו בפורום יש לך המון השערות קודם כל הספק שלי בהחלט לא גנרי וגם שאר המערכת שלי,

תגיד לא עדיף להם להחזיק בן אדם אחד או שניים כמה זמן לוקח להחליף קבלים??

פשוט הם לא מעוניינים להחליף ושאותו בן אדם אם בעיה ב כ.מ יחזור שוב ושוב ואז העלות בהחלט לא משתלמת,

ההיתרתרות של הלקוח והשירות.

כמו שאמרתה התיקון יעלה 20 שקלים אז למה לא עושים את זה :nixweiss:

אולי אני מפספס משהו שאתה לא?

פורסם

אותו דבר קרה לי בגלל OC לכרטיס מסך. החלפתי בעצמי קבלים והכל עובד מצויין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים