פורסם 2012 ביולי 1513 שנים אז ככה, קניתי את הEH5000 של סאמסונג טלוויזיה חמודה אבל יש כמה שאלות 1.אני מצליח להפעיל סרט MKV אבל הכתוביות [שלא מובנות] פועלות בג'יברש, אפשר לסדר את זה? 2.איך אני נכנס לדפדפן שהבנתי שיש לו? וזהו ניראה לי בעיקר תודה רבה ואשמח לתשובה מהירה כי זה דיי דחוף
פורסם 2012 ביולי 1513 שנים 1. בזמן נגינה כנס ל TOOLS ושנה בכתוביות את השפה לעברית.2. זה לא מסך סמארט. אין לו דפדפן למיטב ידיעתי.3. מה דחוף?
פורסם 2012 ביולי 1513 שנים מחבר דחוף כי קבעתי לראות אצלי היום סרטוהטלוויזיה לא תומכת בעבריתאז אני לא יכול לשנות את הכתוביות לעברית אלא לערבית או כל מיני שפות יש אפשרות לעשות עדכון או משו?
פורסם 2012 ביולי 1513 שנים הייבוא הרשמי תומך בעברית. אם חסכת כמה שקלים וקנית ייבוא מקבילי אז או שתחפש פריצות לתפריט השירות שיכולות לסכן את הטלוויזיה או שתוציא כמה שקלים ותקנה איזה סטרימר זול כמו האקסטרימר סיידויינדר 1 שעושה את העבודה.
פורסם 2012 ביולי 1513 שנים גם אני חשבתי להביא את 32EH5000 אבל אני לא מוצא בשום מקום איזה זמן תגובה יש למסך.ולא רוצה לקנות אותה ולהתבאס בגיימינג.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים סדרת EH , מאוד "עלובה" , סמליין הביאו אותה רק בשביל לא הביא LCD יותר לארץ.הטלויזיות האיכותיות של סמסונג השנהע מתחילות מדגם ES5600 ומעלה.
פורסם 2012 ביולי 1613 שנים סדרת EH , מאוד "עלובה" , סמליין הביאו אותה רק בשביל לא הביא LCD יותר לארץ.הטלויזיות האיכותיות של סמסונג השנהע מתחילות מדגם ES5600 ומעלה.לא מסכים אתך.http://www.televisioninfo.com/content/Samsung-UN40EH5000-LED-LCD-HDTV-Review.htm
פורסם 2012 ביולי 1713 שנים מחבר טוב זה לא הנושא עכשיוהבנתי שאפשר להכניס עברית דרך השלט איכשהוא או להתקין דרך הUSBאיך אני עושה את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.