פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מה ההדבל בין שני הכרטיסים, האם שווה להוסיף את הכסף בשביל ה ZS והאם ה ATP3 ALTEC LANSING (יש לי אותם כבר...) ראויים לכרטיסים האלה ?כרגע יש לי מעבד קול ONBOARD של SOUNDMAX מהלוח אם של ASUS P4P800.תודה רבה מראש.
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים תמיכה ב-EAX 4 תמיכה ב-7.1 ערוציםתמיכה חדשה ב-108D במקום 106 LOLוזהו נראה לי ???
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים THX - תקן האיכות של LucasFilmDTS-ES - גירסת ה7.1- של פורמט ה-DTS האיכותיDolby Digital-EX - גירסת חדשה של פורמט ה-Dolby Digital (AC3) הנפוץ כל כך, המוסיפה ערוץ שמע נוסף.EAX Advanced HD - הגרסה האחרונה (הרביעית במספר) של תקן ה-EAX המפורסם של קריאייטיבDVD-Audio - הדור הבא של האודיו בתחום הביתי, תומך בסטריאו ובריבוי ערוצים באיכות גבוההASIO - דרייבר המאפשר לתוכנות שונות גישה ישירה ומהירה לכרטיס הקולזה הנתונים של אודיגי 2 SZ אז אני מאמין ששל האודיגי 2 הרגיל זה קצת פחות...
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים מחבר מצטער אחי אני צריך קצת יותר מאמונה ד"א, שאלת השאלות האם זה שווה יותר מה A2 הרגיל, והאם שווה בכלל לקנות אחד מהם בשביל ה ATP3?
פורסם 2004 בינואר 1121 שנים ההפרש עומד על כ30 שקלים, שווה להשקיע.מדובר בשבב עיבוד צליל שונה, משופר במעט התומך גם בתקנים חדשים יותר (EAX4, DTS-ES, DD-EX ועוד)ההבדל לא גדול במיוחד, אבל לדעתי שווה את ההפרש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.