עבור לתוכן

מכונית חדשה.

Featured Replies

פורסם

כן יש בעיה רצינית למכוניות האמריקאיות האלה יש להם סטייה ימינה כל הזמן (המבין יבין 8))

פורסם

יתרונות

סקסית

מוציאה לבחורות את העיניים

גם כן לבחורים

מושב אחורי רחב...(והמבין יבין)

חסרונות

עלות אחזקה גבוהה

בעיות עם תקנות

מחסור בחלקים להחלפה

זקוקה לבאר נפט כל נסיעה

פורסם

OK אז ככה , תקשיב,

לדעתי עליך לקנות רכב בהתאם לתקציב שיש לך ביד!

לדעתי , השוק מלא במכוניות ברמה רק תבחר ואני ייתן לך דוגמאות:

רוצה מהירות וביצועים?- קח אלפא רומיאו (אלפא רומאיו 145)

רוצה פוזה? - קח גרמני כמו BMW ומרצדס (בב.מ.וו 528 ומעלה)

רוצה שליטה כח והנאה?- קח וולבו !(חוץ מה 340 כל דגם האוטו הזה מצוין)

רוצה סתם אוטו מהיר לסוע ולחזור? -קח יפנית כמו מאזדה,טויוטה וכאלה (כל דגם , היפניות קלות וסוסות אבל בתאונות......)

אתה יכול לשלוח לי הודעה בכל נושא על מכוניות אני כבר יענה לך על הכל אבל הכל!

עריכה: את ההודעה הזו שלח חבר שלי.. לי אין מושג במכוניות.

פורסם
  • מחבר

א. איפה האמריקאיות נכנסות פה?

ב. שלושת האפשרויות הראשונות שלך יקרות בטירוף! לא ציינתי מגבלה כספית אבל זה לא אומר שאני הולך להוציא 190K+ על רכב. במיוחד לא כשמוסטנג 67 משופצת במצב מדהים אפשר להשיג ב-80K.

ג. אלפא - מהירות וביצועים? נגיד, למרות שאימפרזה טורבו לא רואה אותה ממטר באותו מחיר ואפילו זול יותר. הנקודה היותר בעייתית היא האמינות של אלפא או ליתר דיוק חוסר האמינות של הרכב והמחיר האסטרונומי של כל תיקון או חלק חדש.

ד. פוזה - מרצדס/BMW? הצחקת אותי..... כל ערס בבת-ים (לא משהו אישי, בת-ימים לא להעלב) נוסע ב-BMW חדשה, בישראל קונים הכי הרבה סדרה 5/7 בעולם ביחס לאוכלוסיה. הרבה יותר פוזה זה משהו שאין לכל פישר.... :P

ה. הנאה מוולבו ? רק מלהסתכל על וולבו בא לי לבכות (לא מדבר על S80 למשל, אבל למי יש כסף לכזאת?), קופסאות על גלגלים.

ו. אין הרבה דברים רעים להגיד על יפניות, אבל גם דברים טובים אין יותר מדי. אמינות, יופי סבבה, יש לי רכב אמין. כמה מלהיב.....

ושוב, איך דבר כזה לא מלהיב:

ph-10412.jpg

פורסם

הבעיה במכונית אספנות היא שאתה לא יכול לדעת מאיפה תבוא הבעיה הבאה של המכונית...אחרי כל מה שהיא עברה...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בגלל זה רוב מי שקונה כזה רכב מתייחס לזה כאל תחביב.

כשאני אחזור מאיטליה אני אקנה שברולט קמרו/פונטיאק פיירבירד או אם אני אמצא מציאה במחיר סביר פורד מוסטאנג. כמובן שמדובר במכוניות מלפני 1972 והסירוס הגדול של המנועים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים