עבור לתוכן

GALAXY - Y GT-S5360 שולח SMS בג'יבריש, למה?

Featured Replies

פורסם

כל מי שמקבל ממני SMS מקבל אותו בג'יבריש למרות שאצלי על המסך (הטלפון רק עם תמיכה בעברית/מקלדת בעברית) מופיעים הכתובים בתיבת הכתיבה כנדרש, מדוע זה כך ומה אפשר לעשות בשביל לסדר זאת? תודה.

פורסם

זה לא קשור לפורום הזה אבל הנה הפתרון כנס לאפליקציית ההודעות ואז:

settings >input method > automatic

וזהו.

פורסם
  • מחבר

לא נפתרה הבעיה

setting-locale&text-select input method-perfect keyboard

הודעת אזהרה אומרת לי שההודעה יכולה להשתבש ולכן עלי לשנות את האינפוט מוד לאוטומטי... איפה מצוינת לי הקטגוריה -אוטומטי?

פורסם

הטלפון עם רום עברי??

אם לא, יש את GO KEYBOARD, תוריד מPLAY STORE...

פורסם

לא נפתרה הבעיה

setting-locale&text-select input method-perfect keyboard

הודעת אזהרה אומרת לי שההודעה יכולה להשתבש ולכן עלי לשנות את האינפוט מוד לאוטומטי... איפה מצוינת לי הקטגוריה -אוטומטי?

בדיוק איפה שאמרתי לך, אפליקציית הודעות -> settings-> ואז input method

פורסם
  • מחבר

שלום. זה לא כך בטלפון. ב-edit text באפליקציית הודעות אכן מופיעה-input method לאחר כניסה לזה מופיעות מספר אפשרויות ב-בחר אחת מהאפשרויות, בכולן אין אפשרות-אוטומטי! יש פרפקט קייבורד, יש סמסונג קייבורד ויש swype , באפשרות הראשונה אמנם ישנה מקלדת עברית ובשניים האחרים רק מקלדת אנגלית. אין 'בחירה אוטומטית'. גם כשאני משנה מחנות האפליקציות - GO KEYBOARD אז נכון שיש גם בזאת מקלדת עברית, אולם שוב, כמו ב-פרפקט קייבורד, העברית יוצאת בטלפון שנשלח אליו הSMS בג'יבריש. (ניסיתי מחנות האפליקציות גם את ה-פרפקט קייבורד פריי, יש בו מקלדת עברית והבעיה נותרה בעינה) תודה.

לתשומת לבכם: למה בתפריט (Menu Key) אצלי בטלפון אחרי ה- Select Settings יש-locale&text (ואחר כך--input method)במקום-Select Language & keyboard ? יש Select Language (ישנן מספר שפות ואין עברית) לחוד ויש input method לחוד ולאחר הכניסה לזה מופיע את שציינתי בכתובים למעלה.

פורסם

אצלי יש את אותה בעיה.

נראה שאין פיתרון

פורסם
  • מחבר

mully0. אז השארת את המצב כפי שהוא ואינך יכול לשלוח SMSים בעברית תיקנית? לא פנית לקבלת שירות בגלל 'התקלה' הנ"ל. מדוע?

פורסם

לדעתי אתה נכנס למקום הלא נכון, ב-input method יש לך 3 אפשרויות - GSM alphabet, unicode, Automatic, ולא רשימת מקלדות.

אני מסתכל על galaxy s2, אבל ראיתי עשרות פעמים הודעה על SMS בג'יבריש והפתרון תמיד אותו הדבר - לשנות input method, יתרה מכך אפילו ההודעה שהופיעה לך אומרת לך לשנות input method.

אין לך שם settings? רק באפליקציה לא ביצירת הודעה.

פורסם
  • מחבר

אכן ההודעה אומרת לי לשנות (וזה מה שמטריף אותי) ב-input method , אבל אין בה את 3 האפשרויות שציינת (הלוואי והיה :P ) - GSM alphabet, unicode, Automatic! אני יכול לכנס ל-input method דרך ה- Settings ויכול להגיע אליו גם בלחיצה ארוכה על תייבת הטקסט (גוגל, הודעה וכדומה) אחרי ה- input method בהן צידקי, מופעים לי רשימת מקלדות ולא GSM alphabet, unicode, Automatic. מה עושים לכל הרוחות? אני יכול לעלות ליוטיוב סרטון 'פעולות שנעשות', אבל אני חוזר ואומר (לכל הרוחות :) ) שאחרי ה- input method מופיעות מקלדות ותו לא!

הודעת אזהרה - Message may be corrupted on recipient device. Change input mode to automatic

וזאת צריך לעשות:-... ואין לי מצב שכזה?! :nixweiss:

Before creating a message go to:

— Messaging menu— Setting— Input mode— Change to Automatic (if the selection was GSM alphabet or Unicode you know that this was wrong).x

The same error message when send to Mobile. at the recipient end, all words shown as-"?" x

Messaging menu האם זה כשלוחצים על האייקון של ההודעות בשולחן/במסך הפתיחה למטה בין אייקון ספר הטלפונים לבין אייקון להצגת שלל האפליקציות (דרכו מגיעים גם לגלגל ה-Setting... או שנכנסים אחרת... דרך ה-Setting , היכן נימצא ה-Messaging menu?

פורסם

במסך הראשי שלך לחץ על האייקון של ההודעות (אפליקצית ההודעות) , ואז על מקש התפריט (משמאל ל-home button) ואז settings ואז input method

פורסם
  • מחבר

פשוט הלא יאמן קרה מכיוון בלתי צפוי. החלפתי לתוכנת מסרים אחרת לא זו שהייתה טבועה בטלפון בעת הקניה ו...הפלא ופלא... העברית מגיעה ליעדה כיאות. תודה על המאמץ חברים יקרים. :yelclap:

פורסם

חברים, תודה על העזרה !

זה עובד !

הצלחתי סוף סוף לשלוח SMS בעברית

:yelclap: הללויה !

פורסם

דרך אגב sheila באיזו תוכנת מסרים מדובר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים