פורסם 2012 ביולי 1313 שנים שלום,יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי PCI.עם מערכת הפעלה WIN 7לפני כמה ימים זה התחיל, יש את האייקון שמראה על חוזק הקליטההבעיה היא באייקון הזה, שאני מעביר את העכבר עליו הוא מראה מחובר לרשת בלי בעיות, אבל על האייקון עצמו הוא ריק מפסים ועליו נקודה צהובה(כאילו יש תקלה כל שהי)נסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין שוב וזה לא עזריש לכם פיתרון ?תודה רבה !
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים האם אתה מחובר שם לרשת שלך??האם יש גישה לאינטרנט?אם אתה עומד עם העכבר על סימן קריאה צהוב מה הוא כותב לך שם?והאם נסית לעשות צלו בדיקה דיאגנוסטית לפעמים זה פותר בעיות ולפעמים מקרב אותך לפיתרון הבעיה
פורסם 2012 ביולי 1413 שנים מחבר האם אתה מחובר שם לרשת שלך?? כן אני מחוברהאם יש גישה לאינטרנט? יש גישה לאינטרנטאם אתה עומד עם העכבר על סימן קריאה צהוב מה הוא כותב לך שם? מראה על תקלה, נקודה צהובה כזווהאם נסית לעשות צלו בדיקה דיאגנוסטית לפעמים זה פותר בעיות ולפעמים מקרב אותך לפיתרון הבעיה כן ניסיתי, לצערי זה לא מצא.תודה (:זה ממש מוזר, הגלישה חלקה והכל זה פשוט מעצבן שזה לא מראה את הקליטה
פורסם 2012 ביולי 2613 שנים מחבר אהלן,עדיין לא הצלחתי לתקן את הבעיהצירפתי תמונהhttp://bit.ly/MHSx5bאשמח לעזרהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.