עבור לתוכן

האוצר: המכרז של הב.מ.וו 528i גובש תוך שמירה על עקרונות השוויון והתחרות

Featured Replies

פורסם

אתה טועה. תקרא את הטוקבקים.

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באותה מידה אפשר לומר שהדורסים של לי זיתוני נהגו בסיטרואן* ולכן צריך לאסור על כל דמות ציבורית לנהוג ברכב זה.

בבקשה!!!!!!!!!!!! תפסיקו לבלבל בביצים :-X

--------------------------------------------------------

*אני לא באמת יודע באיזה רכב הם נסעו ובאותה מידה הייתי יכול לומר כל שם של כל חברת רכב אחרת.

מעניין, אבל הדורסים של זייתוני לא נסעו בסיטרואן היפוטתי אלא בב.מ.וו מוחשי למדי (X6, אם לדייק).

תותח אתה. את הסרטון הזה חיפשתי.

אני לא חיפשתי, אבל גם אני נזכרתי מייד בפרק הזה כשעמרי התחיל עם השטויות שלו.

פורסם

היא לא "הוצעה בחצי מחיר". המחירים לא פורסמו. זה פשוט שהמדינה לא משלמת מס, אז ב 2 המקרים מדובר בחצי מחיר.

חבל שאתה מבלבל את הביצים על דברים שאין לך מושג בהם, כי לא רק שאתה טועה - אלא אתה גם מטעה.

לגבי ה"מבחן" בטופגיר - מדובר במבמן מטומטם וחסר משמעות.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק בעניין הזה, אבל אחרי היציאה שלך בעניין השני הייתי לפחות מתנצל לפני ההסתערות המחודשת.

פורסם

מתנצל? על מה?

לגבי ה"מבחן" בטופגיר - מדובר במבמן מטומטם וחסר משמעות.

זה מבחן מטומטם שנועד לצורכי רייטינג בלבד של תוכנית טלוויזיה שהיא כבר מזמן הרבה יותר תוכנית "פנאי" מאשר תוכנית טכנית מקצועית, ואין לאעלק "מבחן" הזה שום משמעות בעולם האמיתי.

מי המפגר שנוסע בתנאים שנבחנו שם?

ועוד להציג את זה בתור הוכחה לזה שהסיטרואן "נוחה יותר בנסיעות ארוכות"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אתה טועה. תקרא את הטוקבקים.

אפילו אם יש כאלו שבאמת חושבים שזו סיבה מדוע לא לרכוש BMW, ובתגובות ראיתי מעט כאלו, זה עדיין לא סיבה.

מטומטמים יש בכל מקום.

תוספת: מתוך 200+ תגובות, 4 בסה"כ חושבים כך.

פורסם

מתנצל? על מה?

זה מבחן מטומטם שנועד לצורכי רייטינג בלבד של תוכנית טלוויזיה שהיא כבר מזמן הרבה יותר תוכנית "פנאי" מאשר תוכנית טכנית מקצועית, ואין לאעלק "מבחן" הזה שום משמעות בעולם האמיתי.

מי המפגר שנוסע בתנאים שנבחנו שם?

ועוד להציג את זה בתור הוכחה לזה שהסיטרואן "נוחה יותר בנסיעות ארוכות"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!

נו באמת אתה בכוח מנסה לצאת אידיוט? א. מבחן עורכים בתנאים קיצוניים ב. ג'רמי קלארקסון נהג במאות דגמים בקריירה הארוכה מאוד שלו אז יש לו בסיס להשוואה. ג. סיטרואן ידועה בנוחות מדהימה גם במכוניות זולות יחסית.

הוא בסך הכל הוכיח לך שבסעיף הנוחות סיטרואן עדיפה ואתה מתפוצץ כמו ילד קטן ומפונק שצריך לקבל הצלפות על הישבן. תתבגר.

פורסם

מבחן עורכים בתנאים מציאותיים. אבל אין לי כוונה להמשיך להתנצח באינטרנט עם דבילים, אז אתה מוזמן להעדיף סיטרואן C5 על פני BMW 528 :)

פורסם

מבחני אחיזה עושים בתנאים קיצוניים. מבחני עומס עושים בתנאים קיצוניים. מבחני עמידות עושים בתנאים קיצוניים. אני לא מעדיף את C5 על 528. אני אומר שבסעיף הנוחות ייתכן ו-C5 עדיפה. זה הכל.

בקיצור יצאת אידיוט. אתה צריך תנומה. דחוף.

פורסם

טופ גיר זו תכנית לרייטינג נטו, נכון, אבל בוא נסתכל על העובדות:

2 מכוניות נוסעות באותם תנאים את אותו מסלול עם מצלמה על הגג. מן הסתם ברכב שחוטף פחות "מכות" מהמתלים יהיו פחות רעידות במצלמה.

זה לא מבחן אובייקטיבי 100%, אבל בהחלט ניתן להסיק ממנו מספיק בשביל להבין שבפשטות, אין לך שמץ על מה דיברת בכלל ואתה אוכל את עצמך איך אתה יוצא מההשתלחות הגרנדיוזית של קודם בלי לגרום לעצמך להיראות כמו דביל מוחלט.

מצטער, זה כבר קרה.

אה, ואם לא טוב לך טופ גיר, קח fifth gear

http://www.youtube.com/watch?v=Bs3IrUAfhqA

בצורה הזויה ומוזרה... הם טוענים בדיוק אותו דבר :o

פורסם

מבחני אחיזה עושים בתנאים קיצוניים. מבחני עומס עושים בתנאים קיצוניים. מבחני עמידות עושים בתנאים קיצוניים. אני לא מעדיף את C5 על 528. אני אומר שבסעיף הנוחות ייתכן ו-C5 עדיפה. זה הכל.

בקיצור יצאת אידיוט. אתה צריך תנומה. דחוף.

אבל אף אחד לא נוסע עם המכוניות האלה בפועל בתנאים האלה, יא דבע. לכן, אין להם שום חשיבות.

לך לישון.

פורסם

אבל אף אחד לא נוסע עם המכוניות האלה בפועל בתנאים האלה, יא דבע. לכן, אין להם שום חשיבות.

לך לישון.

וואלה צודק. יצרניות רכב מבצעות את הבדיקות בשביל הכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים