פורסם 2012 ביולי 1113 שנים שלום לכולם!אני מקווה שזה בפורום הנכון אם לא, תעבירו בבקשה.קניתי דיו מקורי למדפסת ישנה שהייתה לי אבל המדפסת מסרבת לזהות אותו. היא מתנהגת בדיוק כאילו שלא חיברתי אליה אותו בכלל. רואים שיש דיו במיכל כשמסתכלים עליו מלמטה.אני שומע שיש חלק מתנדנד בפנים כשאני מנענע אותו.. האם יתכן שהוא פגום?מה עושים במקרה הזה? אפשר ללכת עם זה לחנות או שמי שקונה בזול משלם ביוקר?
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים בכותרת כתבת דיו לא מקורי ובתוכן כתבת מקורי. אז מקורי או לא?דבר ראשון תנקה את המגעים על הראש דיו, ובתוך המדפסת את המגעים הנלחצים לראש, עם כוהל.לגבי נדנוד, יש ראשי דיו עם כדור מתכת קטן בפנים, זה בסדר. (במקרה זו לא מדפסת HP?)לגבי החלפה אם ראש לא מקורי, תסתכל בטופס קניה ועל הקופסא של ראש דיו. האם מוצהר שחייב להתאים למדפסת שלך. ומה קורה במידה ולא עובד.
פורסם 2012 ביולי 1113 שנים מחבר תודה על התגובה.אני מתנצל, הכוונה הייתה ללא מקורי.אני לא חושב שזה בעיה במגעים, מכיוון שאם אני מחבר את הדיו הישן שלי, שבקושי יש שם משהו, הוא לא מתלונן על זה שאין דיו.רק כשאני מחבר את הדיו החדש הנורה של האין דיו דולקת.כן זו מדפסת HP.אני לא חושב שזה בעיה בהתאמה כי זה דיו 78 בדיוק כמו שהיה לי והוא נכנס יופי למקום.. הוא פשוט לא קורא אותו..
פורסם 2012 ביולי 1213 שנים כדאי לשים לב לחלק התחתון של ראש הדיו ממש על הפינה איפה שיש את המגעים, להסכל טוב שאין שם נקודה קרועה או לחוצה חזק ואז ראש הדיו באמת לא יזוהה ע"י המדפסת.יכול להיות גם אם זה ראש ממוחזר שפשוט הדביקו מדבקה לא נכונה בטעות.
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים שהחנות יחליפו לך את הדיו. אם המדפסת לא כבדה אפילו מומלץ ללכת איתה לחנות לוודא שזה עובד. או פשוט לרכוש דיו מקורי ולחיות עם ראש שקט
פורסם 2012 ביולי 1313 שנים יכול ליהיות שהדיו הוא לא מאותו אזור שהמדפסת משתמשת בו.לפעמים בHP צריכים לפרוץ אותו כדי שהוא יזהה דיו שלא מאותו האזור
פורסם 2012 ביולי 1513 שנים לא בדגמים הישנים. לא היה איזור אם המדפסת נקנתה בארץ,פשוט לגשת לחנות ולהגיד שהדיו לא עובד.ברוב החנויות יש אחריות על המוצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.