עבור לתוכן

Fractal R3 לא במלאי באף חנות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שניצקי, קראתי מלא ביקורות בחו"ל שאומרים ברובם שהR3 עדיף על הP280.

אגב, ראיתי שהR3 כולל לד אחד מרכזי במרכז המארז למעלה - הלד הוא לחיווי הפעלה ולחיווי מצד הדיסק הקשיח ביחד?

הוא מהבהב?

לגבי המאווררים - הם כוללים לד? הייתי מעדיף שהם לא ידלקו.

האם זה אפשרי?

פורסם

הוא "אמור" להיות לחיווי פעולה, אבל אין שום בעיה לחבר אותו לHD_LED על הלוח ולהפוך אותו לחיווי פעולה בHD.

המאווררים לא כוללים לד, הם בצבע לבן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רובי!

אגב, סורי על החפירות:

1. הלד חזק? המחשב נמצא בחד שינה...

2. האם הוא בנוי טוב? הדלת הקדמית מברזל או מפלסטיק?

פורסם

רכשתי שבוע שעבר R3 אצל TMS

פורסם
  • מחבר

אתה מרוצה?

פורסם

תודה רבה רובי!

אגב, סורי על החפירות:

1. הלד חזק? המחשב נמצא בחד שינה...

2. האם הוא בנוי טוב? הדלת הקדמית מברזל או מפלסטיק?

1.מה שחזק לך אולי לא חזק לי וההפך, העוצמה סבירה לדעתי. חוץ מזה לא חסרות דרכים להחליש אותו.

2.אני אוהב את איכות הבנייה ואת המארז בכללי, את הP280 עוד לא יצא לי לראות אז אני לא יכול להשוות, הדלת היא מפלסטיק אבל עם "אפקט" מתכתי.

פורסם

כן, בסה"כ אחלה מארז.

יש אפשרות לשליטה על מהירות המאווררים (אצלי על מינימלית - אולפן הקלטות)

הדופן הפנימית מאפשרת לחווט מאחור את כל הכבלים בנוחות.

המארז שקט מאד, לי זה היה מאד חשוב.

פורסם

שמתי לב לתופעה הזאת... עכשיו אני לא כזה מצטער שרצתי לקנות אותו ראשון חח.

בכל אופן, מעניין אם זה סתם בגלל מלאי או שמה תקלות עם הסכם הייבוא בין פרקטל ליבואן בארץ. נקווה שסתם בגלל בעיית מלאי. :\

הP280 גם מארז פצצה, טיפונת גדול אבל יותר גמיש מהפרקטל ועשו שם דברים יותר מוצלחים כמו המגירות של הכוננים והפילטרים שממש קל להוציא ולנקות.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי היום את המארז ואני מרוצה מאד :)

רציתי לשאול, האם יש דרך מהירה לפרק את הפילטר מקדימה של המאוורר או שרק ע"י ה4 ברגים?

פורסם

קיבלתי היום את המארז ואני מרוצה מאד :)

רציתי לשאול, האם יש דרך מהירה לפרק את הפילטר מקדימה של המאוורר או שרק ע"י ה4 ברגים?

רק ע"י 4 ברגים. מה שכן, אם תעביר שם שואב אבק יחסית בתדירות לא תצטרך לפרק כל פעם.

עוד אופציה זה להשאיר פילטר אחד מחובר ואחד לפרק ואז מדי פעם לפרק ולשים את הנקי שיש לך בצד. אני גם ככה לא משתמש ביותר ממאוורר אחד מקדימה. אני מודה שתכלס האנטק P280 יותר חכם בקטע הזה. נראה מה פרקטל יעשו ב- R4.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מעולה, תודה!

פורסם

הרושם שלי שהמלאי התחיל להדלדל כי אתמול יצא R4, מה שמסביר.

אני ממש מקווה שהפעם המשווקים יביאו גם אפור טיטניום, רבאק זה הצבע הכי יפה. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים