עבור לתוכן

נייד EasyNote TS11HR-160IL איטי במשחקים, צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי את הנייד הזה של packardbell: http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LX.BTA02.011

לפי כל הנתונים לא אמורה להיות לי בעיה עם משחקים במחשב הזה, אבל מסיבה כלשהיא שאני משחק משחקים (והם לא כאלה כבדים) המשחק פשוט עובד לאט, אני סובל מלאגים, אבל לא לאגים של אינטרנט אלה לאגים של מחשב כאלה, כאילו אני מזיז את העכבר וזז במשחק עצמו והכול איטי ונמרח כזה, פשוט אי אפשר לשחק ככה.

אני אציין שברגע שאני מתחבר למשחק הכול עובד חלק ואז מתחיל כל האיטיות הזאת אחרי 5-10 דקות בערך של משחק.

המשחק הספציפי שאני מדבר עליו הוא DC UNIVERSE ONLINE אבל זה קורה גם במשחקים אחרים.

- שנכנסתי למנהל התקנים לקטגורה של כרטיסי מסך שמתי לב שמופיע לי עוד כרטיס מסך, ולא רק הGEGORCE NIVIDE שהם מציינים בנתונים אלה גם כרטיס מסך של intel HD graphics familiy ככה שאני לא מבין מה הולך פה.

- נכנסתי לאתר כזה שבודק עם משחקים מסויימים יכולים לרוץ על המחשב שלך, ויצא לי שהמשחק שאני מציין אמור לרוץ בצורה מעולה.

-הוספתי שני תמונות כדי שתראו

אני הודה אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה הזאת.

פורסם

בצע בדיקה לטמפרטורות לרכיבי המחשב שלך בדגש על כרטיס המסך (Spaccy היא תוכנה טובה לכך)

הייתי גם ממליץ על בדיקת מאמץ

פורסם
  • מחבר

בצע בדיקה לטמפרטורות לרכיבי המחשב שלך בדגש על כרטיס המסך (Spaccy היא תוכנה טובה לכך)

הייתי גם ממליץ על בדיקת מאמץ

איך אני יכול לעשות בדיקת מאמץ?

פורסם

בשביל מה "מבחני מאמץ"? :facepalm:

תיכנס להגדרות של הכרטיס מסך ותוודא שאתה מקשר את המשחק לפעולה עם הכרטיס מסך של NVIDIA.

יתכן מצב בו אתה מפעיל את המשחק בעצם על הליבה הגרפית המובנית ולא עם ה-540M כפי שהיית רוצה.

עניין של הגדרות בלבד. :nixweiss:

ניתן להקצות לכל אפליקציה/תוכנה/משחק הגדרה בה תבחר עם איזה כרטיס מסך להפעיל אותה.

זה הקטע בשילוב שתי ליבות גרפיות במחשב, מצד אחד לחסוך בחשמל כמה שיותר בזמנים בו אתה לא משחק ומצד שני כאשר אתה כן לספק לך ביצועים "מקסימליים".

פורסם
  • מחבר

בשביל מה "מבחני מאמץ"? :facepalm:

תיכנס להגדרות של הכרטיס מסך ותוודא שאתה מקשר את המשחק לפעולה עם הכרטיס מסך של NVIDIA.

יתכן מצב בו אתה מפעיל את המשחק בעצם על הליבה הגרפית המובנית ולא עם ה-540M כפי שהיית רוצה.

עניין של הגדרות בלבד. :nixweiss:

ניתן להקצות לכל אפליקציה/תוכנה/משחק הגדרה בה תבחר עם איזה כרטיס מסך להפעיל אותה.

זה הקטע בשילוב שתי ליבות גרפיות במחשב, מצד אחד לחסוך בחשמל כמה שיותר בזמנים בו אתה לא משחק ומצד שני כאשר אתה כן לספק לך ביצועים "מקסימליים".

אין לי ממש מושג איך אני עושה את זה, התוכל להסביר לי?

פורסם

כדאי לשים לב שבעוד שהכרטיס שלך עומד בדרישות המינימום של המשחק, הוא לא הרבה מעליהן, אני לא יודע על אילו הגדרות שמת את הדברים, אבל לפי מה שרשום בתמונה ששמת, דרישות המינימום של המשחק קרובות למדי מבחינת כרטיס המסך.

למרות שGT540M נמכר עם מחשבים ניידים חזקים למדי, מדובר בכרטיס שביצועיו שווים בערך לאלו של GT220 GDDR3 כלומר כרטיס PC של כ200-240 ש"ח.

אם ציפית לחיית גיימינג, זה לא בדיוק זה.

פורסם

אתה תמיד יכול להמהיר את הכ.מסך. לזה ספציפית יש פוטנציאל מצויין.

אך שים לב לטמפרטורות. ותראה שיש לך אחריות בתוקף רק ליתר בטחון ;)

ואם יש לך משטח קרור, אז בכלל טוב.

פורסם
  • מחבר

אתה תמיד יכול להמהיר את הכ.מסך. לזה ספציפית יש פוטנציאל מצויין.

אך שים לב לטמפרטורות. ותראה שיש לך אחריות בתוקף רק ליתר בטחון ;)

ואם יש לך משטח קרור, אז בכלל טוב.

אני לא כל כך מבין מה אתה בעצם אומר לי לעשות ואיך לעשות את זה..

אין לי משטח קירור

-------------------

איך אני יכול לשנות את ההגדרות של הכרטיס מסך שלי?

---------------

למי שאמר שהמחשב שלי לא כזה מעל המינימום שדורש המשחק, איך? שים לב שהמד סימון נמצא הכי ימינה, וגם כתוב ליד זה "התוצאות של המחשב שלך", אז או שאני לא מבין את המד סימון או שאתה לא מבין אותו.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין סובל מהבעיה, שמתי לי כשאני משחק למשל במשחק בפייסבוק, הטמפרטורה של ה- CPU שלי נעה בין 65-75 מעלות, והמטפרטורה של הכרטיס מסך שלי נעה בין 55-65 מעלות, זה תקין הדבר הזה?

ואיך אני יכול לפתור את בעית האיטיות במשחקים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני עדיין צריך עזרה בנושא, אחרי כמה זמן של משחק הטמפרטורה של ה- CPU שלי מגיעה ל 86 מעלות + לפעמים גם 95+ והטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מגיעה ל- 85 מעלות פלוס

פורסם

תקנה ספרי אויר דחוס (לחץ נמוך), ותנקה את המחשב מאבק. זה אמור להוריד כמה מעלות, כמו כן משטח קרור בהחלט יעזור.

פורסם
  • מחבר

תקנה ספרי אויר דחוס (לחץ נמוך), ותנקה את המחשב מאבק. זה אמור להוריד כמה מעלות, כמו כן משטח קרור בהחלט יעזור.

איזה משטח קירור שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מדי כדאי לי לקנות?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדיין צריך עזרה ממי שיכול לעזור לי

פורסם
  • מחבר

אנשים אפשר עזרה בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים