עבור לתוכן

חיבורי USB שחדלו לפעול והודעה מוזרה כאילו נגמר לUSB החשמל, ההודעה בפנים

Featured Replies

פורסם

כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל.

מוצגת הודעה הבאה באנגלית.

POWER SURGE ON HUB PORT

A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message.

עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך.

האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה ....

תודה על העזרה.

פורסם

זה אומר שמשהו מקצר. תבדוק בעין אם נשבר לך אחד מחיבורי הUSB. כמובן שתעשה זאת כשהמחשב מכובה. בכלל מומלץ לא להשתמש עד שתמצא את הבעיה כי זה עלול שרוף את לוח האם.

פורסם
  • מחבר

זה לא קרה בגלל שינוי חומרה כלשהו. והבעיה שיש לי משהו כמו 3-4 זוגות של יציאות USB ובכולם הסיפור דומה...

ועוד דבר, הוספתי USB בדרך של פאנל אחורה המתחבר ליציאות מרובעות כאלו, אין לי מושג מה שמם. היציאות המרובעות על הלוח אם, וכל יציאה אפשר לחבר זוג יציאות USB, שיושבים על הפאנל מאחורה של המחשב, בדומה לכרטיס מסך. הענין שגם שם לא הכל תקין, חלק עובדים, חלק לא... אני ממש מיואש, יש מצב שהבקר שאחרי על היציאות של הUSB נשרף ?

האמת היא שהיו לי התקנים שהיו מחוברים די בקביעות ליציאות USB, כגון ארד דיסק, שמשתמשים בחשמל מהUSB, יכול להיות שזה מה שדפק את העסק ?

האם אתה ממליץ לקנות כרטיס מיוחד PCI לUSB ? אתה בטח יודע על מה מדובר, זה כרטיס שמתישב על חריץ הPCI ומוציא 2- 4 יציאות USB מהצד האחורי של המחשב . יש מצב שגם זה לא יעזור ?

תודה על העזרה

פורסם

מה הקשר שינוי חומרה? תסתכל בעין לתוך כל יציאת USB ותראה אם אחת מהן לא נשברה. אם כולן נראות שלמות תנסה לנתק את פאנלי הUSB האחוריים והקדמיים ותראה אם זה עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים