עבור לתוכן

MK802, דונגל אנדרואיד 4.0, למישהו יצא לנסות ?

Featured Replies

פורסם

ביקורת מצוינת. תודה רבה

• תגובות 91
  • צפיות 20.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד חיסרון שחשבתי עליו הוא שאין יציאת שמע לסראונד. עם מגבר ישן בלי כניסת HDMI זה בעיה.

פורסם
  • מחבר

כל עניין הסאונד עם המכשיר הזה הוא תעלומה יחסית.

פורסם

חבל שחברות רציניות לא מוציאות מכשירים כאלו. אם הם יוציאו, איך הן ימכרו לנו טלוויזיות "חכמות"?

פורסם
  • מחבר

ועדיין ביחס למחיר מדובר בצעצוע חמוד מאד שיכול להפוך טלויזיות בחדרי ילדים וגם דברים רציניים יותר למשהו שהוא קצת מעבר לטלויזיה בהשקעה נמוכה.

חבל שלא מטפלים בצורה קצת יותר רצינית בנושא הסאונד ושתמיד הבאנדל הוא "חצי כוח" (דיבורים על ספקי כוח שלא מספקים מספיק מתח כדי לתת לערכה לעבוד בשיא הכוח\יציבות שלה, ועוד שאר שטויות שהיו יכולים להיות מתוקנים כנראה בהשקעה של עוד 5$).

פורסם

חברים יקרים, אולי תוכלו לעזור לי.

קניתי את המכשיר המדובר אבל ה WIFI עושה לי בעיות.

הוא מתחבר בסבבה לראוטר ויש לי קליטה מלאה, אבל האינטרנט פשוט לא עובד/עובד ממש ממש בקושי..

אין קשר למרחק בינו לראוטר, גם כששמתי אותם זה ליד זה זה היה אותו סיפור.

מה שמעניין זה שלרשת של השכנים שאינה מוצפנת זה מתחבר נהדר ועובד נהדר, רק שזה לא עוזר לי בתור סטרימר ביתי..

אשמח להצעות, תודה!

פורסם

בעיות ה-WIFI ידועות (גם בדגם ה- UG802).

ניסית לשחק עם הגדרות האבטחה בראוטר/דונגל ?

פורסם

בעיות ה-WIFI ידועות (גם בדגם ה- UG802).

ניסית לשחק עם הגדרות האבטחה בראוטר/דונגל ?

מה הכוונה הגדרות אבטחה בדונגל? עם ההגדרות אבטחה בראוטר אין לי כלכך מה לשחק. לבטל את האבטחה זה לא פתרון מבחינתי.

פורסם

MK802+ 4GB Android 4.0 Smart Mini PC TV Dongle CPU 1.5GHz A10 DDR3 1G WiFi HDMIקיבלתי אותו אתמול, לא מציאה גדולה.

עולה יפה לאחר כדקה, אך שלא כמובטח, לא מציג וידאו (אני ניסיתי 720P ) שמנוגן על BSPLAYER ו/או VLC. מציג וידאו בתורה תקיחנה ללא תרגום על הנגן איתו הוא מגיע מותקן. אם אתה זקוק לתרגום נראה שיש בעיה. עדיין לא מצאתי נגן שמציג כתוביות בעברית בצורה תקינה יחד עם הרצת וידאו תקינה.

אשמח באם למישהו יש נסיון עם המכשירוהרצת וידאו עם כתוביות בעברית.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שיש תוכנות לאנדרואיד שמנגנות 720P כולל כתוביות SRT בעברית, אנשים ?

פורסם

תוריד mx player.עובד מעולה יחסית בסדר עם כתוביות בעברית

פורסם

תנסה MVIDEOPLAYER

וDICE PLAYER

תגיד אם יש שיפור

פורסם

בקיצור מה עדיף?UG802 או סטרימר בדאאבל מחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים